Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Irány a Magyar Kupa döntője

2019.02.06.

Irány a Magyar Kupa döntője

Kútház Haladás VSE – Debreceni Egyetemi AC 5:1 (1:0)

A Magyar Kupában már a Final Fourba jutás volt a tét szerdán. A Haladáshoz a Debrecen gárdája látogatott. Az idegenbeli találkozón 3 gólos előnyre tett szert a szombathelyi csapat. A tegnapi találkozóra a vendégek fiatal játékosokkal, az U20-as korosztályukkal érkeztek. A vasiaknál is több U20-as játékos is játéklehetőséget kapott. A zöld-fehérek továbbjutása egy pillanatig sem forgott veszélyben, de az ellenfél ifjú futsalosai nem vallottak szégyent Szombathelyen. A Haladás így 8:1-es összesítéssel bejutott a február 23-24-én megrendezésre kerülő Magyar Kupa döntőjébe, ami Szigetszentmiklóson lesz. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán 3, Hajmási Milán, Sipos Gergő

 

Bátor, lendületes játékkal nyitott a fiatal DEAC, de helyzetet nem tudott kialakítani. Ellentétben a Haladással – gyorsan átvette az irányítást a házigazda, úgy tűnt, csak idő kérdése, hogy mikor kerül a debreceni kapuba a labda. Szorult a vendég, de jól őrizte a hálót. Dróth törte fel a reteszt: remek egyéni alakítás után kipókhálózta a bal felső sarkot. A folytatásban viszont elmaradtak a hazai gólok – Hajmási ziccerénél a kapufa mentett.

Fordulás után próbált magasabb fokozatra kapcsolni a Haladás, de sok hiba csúszott a játékba. Aztán érkezett ismét Dróth, aki ezúttal is átlövésből volt eredményes. A Debrecen pedig kezdett fáradni, egyre nehezebben ért vissza védekezni, és egyre kevésbé tudta megtartani a labdát. Mégis váratlanul góllal zárt egy kontrát, szépített, és új erőre kapott (28. perc: 2-1). Hajmási másodszor is a kapufát találta el. Dróth viszont befordult, és pontot tett a meccs végére. Szétesett, elfáradt a DEAC, a folytatásban már csak a gólkülönbség mértéke volt kérdéses.

A sok fiatalt bevető Haladás nehezen lendült játékba, sok helyzetet puskázott el, de így is biztosan, megérdemelten nyert – és jutott a négy közé a kupában.

forrás: vaol.hu – Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar