Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Interjú Bokor Zsolttal

2020.04.17.

Interjú Bokor Zsolttal

- Olimpia helyett sajnos a fenyegető válságról kell beszélni. Mennyiben érinthetik a gazdasági nehézségek a HVSE-t a jövőben? Tettetek-e már erre vonatkozó intézkedéseket?

- Jelenleg folyik a gazdasági intézkedések kidolgozása, és egyeztetése a munkatársakkal. Természetesen nekünk is fel kell készülnünk arra, hogy egyelőre nem látható, mikor ér véget a veszélyhelyzet és mikor tudnak a versenyzőink újra teljes értékű munkát végezni. Ebben a veszélyhelyzetben mindenkitől közös teherviselést és együttműködést várunk és remélünk, azt hiszem a sportolóink és munkatársaink megértették és megértik a helyzet komolyságát és kihatását az egész társadalomra.

- A város költségvetésében eddig sem bántak veletek kesztyűs kézzel, sőt talán most méltatlanul kevés jut Nektek, mennyire súlyosbítja ez a mostani helyzetet?

- A költségvetésünket minden évben gondos és alapos információgyűjtés előzi meg, és aztán azok alapján készítjük el a sportszezonra vonatkozó pénzügyi tervet. Minden forrásra szükségünk van, és ha a tervezett források bármelyike nem folyik be, akkor egyértelmű, hogy az nekünk minden esetben komoly problémát okoz, hiszen minden forintnak helye van.

- Mi lenne a kormány külön támogatása nélkül, illetve mennyiben segíti ez a HVSE-t?  

- A kiemelt sportszervezetek támogatása a nemzeti sporttámogatási rendszer része, és mivel egyesületünk a múltja és jelene alapján is a kiemelt sportszervezetek közé tartozik, így ha van rá mód, akkor tudunk támogatáshoz jutni. Hogy ez a jövőben hogyan változik és milyen támogatások lehívására  lesz lehetőségünk, azt gondolom  arról a veszélyhelyzet elmúlása utáni időszakban lesz több információnk.  

forrás: frisss.hu
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar