Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

így karácsonyoznak futsalosaink

2019.12.28.

így karácsonyoznak futsalosaink

Az ünnepek közeledtével a Haladás VSE futsal szakosztály pár játékosát, élsportolóját kérdeztük arról, hogy miként tölti a karácsonyt és mi kerül az ünnepi asztalra. 

Horváth Péter:

- Mi, a feleségemmel nagyon családcentrikusak vagyunk, így természetes, hogy a szeretteinkkel töltjük az ünnepeket. A párom szüleinél általában fokhagymakrémleves cipóban és különböző töltött húsok, valamint sütemények várnak bennünket. Az én szüleimnél pedig halászlé, rántott hal és édességek kerülnek az asztalra. Az ünnepek alatt sokat vagyunk a családdal, beszélgetünk, kártyázunk, társasozunk és természetesen megajándékozzuk egymást.

Vas Ádám:

- Nálunk az ünnepek már 23-án megkezdődnek, még pedig édesapám születésnapi ebédjével. Szenteste a párommal a szüleimhez megyünk, ahol ott lesznek a testvéreim és a nagyszüleim is. A menüsor nagyon változatos lesz, lazactól a kacsáig minden lesz benne. Évek óta hagyomány, hogy a legjobb barátommal elmegyünk az éjféli misére.

Dróth Zoltán:

- Itt leszünk Szombathelyen az ünnepek alatt és a nagymamák, nagypapák látogatnak majd meg bennünket. Szeretjük a hagyományokat, így halas, húsos ételek kerülnek majd az asztalra, de természetesen a töltött káposzta sem hiányozhat majd.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar