Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Hihetetlen izgalmak, óriási mérkőzés a döntőben

2019.06.07.

Hihetetlen izgalmak, óriási mérkőzés a döntőben

MVFC Berettyóújfalu - Kútház Haladás VSE 4:4 (hosszabbítás után 6:4)

3. mérkőzéséhez ért az NB I-es futsal bajnokság döntője, 1:1-es állásnál! Az összecsapást Berettyóújfaluban rendezték! A találkozó óriási csatát hozott. Igazi döntő volt, hihetetlen izgalmakkal: 5 db 10 méteressel, vészkapusos játékkal, 2x5perc hosszabbítással, piros lappal, nagy fordításokkal, utolsó másodpercekben esett góllal! A Haladás csapata mindent megtett, hogy győzelemmel térjen haza: 2 gólos hátrányból fordított, nagyot küzdött, a lefújás előtt 10 másodperccel még győzelemre állt, csak 7 másodpercen múlott a siker, amit döntetlen állás után hosszabbításban harcoltak ki a házigazdák.
Jó hírverés volt ez a futsalnak, látványos mérkőzést játszottak a csapatok! Hétfőn folytatás Szombathelyen! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Milos Simic 3, Vas Ádám

Nagy lendülettel nyitott a Berettyó, de gyorsan felvette a ritmust a Haladás is – szervezetten játszott, remekül kontrázott, de elpuskázta a ziccereket. A Berettyó viszont első komoly helyzetét gólra váltotta, egy villámgyors támadás, ajtó-ablak helyzet végén. A váratlan gól nem fogta meg a Haladást, rohamozott tovább.

A Berettyó szokásához híven agresszívan játszott, nem válogatott az eszközökben, Amílcar ütötte le Hajmásit – büntetlenül. Feszült volt a hangulat, parázs párharcokat láthattak a nézők. Jól futballozott a Haladás, de a hazaiak kapusa, Tihanyi is jól védett. A Berettyó pedig növelte az előnyét, ugyanis végigvitt egy kontrát, Gál emelésénél a felső léc még mentett, a kipattanóra viszont Sergio érkezett, és közelről a kapuba bombázott. Másodpercekkel a félidő vége előtt kisbüntetőhöz jutott a Berettyó, ám Nagy Imre 10 méterről elengedett löketét Sásdi védte. A kapu előtt határozottabb házigazda vonulhatott előnnyel szünetre.

Fordulás után letámadással nyitott a Berettyó, nem hagyta, hogy belelendüljön, támadásokat vezessen a Haladás. A hazaiak a faulthatáron futballoztak. De küzdött becsülettel a zöld-fehér gárda, az erőfeszítéseket pedig siker koronázta, remek egyéni alakítás végén ugyanis Vas faragott a hátrányon (27. perc: 2-1). És lendületben maradt a vasi alakulat, benyomta ellenfelét. Időt kellett kérnie a hazai kispadnak. Rendezte sorait a Berettyó, ismét felpörgött, kiélezett lett a meccs, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek.

Aztán főszerepet kértek a játékvezetők, a szombathelyiek spanyol légiósát, Sanchezt szórták ki egy erősen kétséges második sárga lappal – az emberelőnyt pedig gyorsan gólra váltotta a házigazda. A folytatásban vészkapus játékra váltott a HVSE. Dróth harcolt ki egy kisbüntetőt, amit Simic váltott gólra (36. perc: 3-2). Sőt, Simic két perccel a vége előtt – emberelőnyös játékból – egyenlített! A Haladás pedig pörgött tovább, nyerni akart.

Bő egy perccel a vége előtt ismét kisbüntetőt kapott a Haladás. Simic pedig ezúttal sem hibázott (3-4)! Most a Berettyó váltott vészkapusra. A Haladás pedig nem tudta kivédekezni a hátralévő időt, hét (!) másodperccel a vége előtt Rábl sodort be közelről egy középre belőtt labdát. Simic azonban negyedszer is betalált – a játékvezetők szerint azonban a mérkőzés végét jelző dudaszó után…

Jöhetett a hosszabbítás. Kisbüntetős góllal került ismét előnybe a Berettyó. A Haladás rohamozott becsülettel, de nem tudott betalálni. Sőt, a ráadás első öt perce Berettyó-góllal zárult – ami természetesen ismét kisbüntetőből született. Így a hosszabbítás második félideje 6-4-es hazai vezetésről kezdődött. A Haladás vészkapussal próbálkozott, de a Berettyó hiba nélkül védekezett, és kicsikarta a győzelmet. A szerencsésebb csapat nyert – nagyon közel volt a bravúrhoz a Haladás.

Az egyik fél három megnyert meccséig tartó párharc állása így 2-1-re a Berettyóújfalu javára. A döntő negyedik mérkőzését hétfőn (20.00, M4 Sport) rendezik a Haladás sportcsarnokban – azon az összecsapáson egyenlíthet a zöld-fehér gárda.

- Nagyon büszke vagyok a csapatomra, a fiúk az utolsó leheletükig küzdöttek, úgy gondolom, hogy a játék képe alapján rászolgáltunk volna a győzelemre – értékelt Sziffer András, a Kútház Haladás VSE mestere. – Két gólos hátrányból visszajöttünk a meccsbe, fordítottunk, nagyon közel voltunk a meglepetéshez – mégis elmaradt a bravúr. A hosszabbításban viszont már higgadtabb volt a házigazda, elkövettünk két buta faultot, amikért góllal bűnhődtünk. Csupán hét másodperc választott minket el a győzelemtől, ezért most nagyon csalódott vagyok… De biztos vagyok benne, hogy hétfőn Szombathelyen ki fogunk egyenlíteni. Az ellenfelünk már tudja, hogy teljesen egyenrangú riválisa vagyunk, és azt is, hogy soha nem adjuk fel! Vissza akarunk térni még egyszer Berettyóújfaluba, hogy hazavigyük a bajnoki trófeát!

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar