Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Hazai pályán sem ment a Nyírgyulaj ellen

2017.12.19.

Hazai pályán sem ment a Nyírgyulaj ellen

Swietelsky-Haladás VSE – Nyírgyulaj KSE 4:5 (1:2)

Az idei szezonban már találkoztak a felek egymással. Akkor a Nyírgyulaj együttesének sikerült nyerni hazai pályán. A Haladás most a visszavágás reményében lépett pályára az Aréna Savariában. Sajnos, nem jött össze a revans. A Haladás végig kezdeményezően játszott, sokat birtokolta a labdát. A helyzetek száma és a játék képe alapján a szombathelyieknek gólokkal kellett volna győznie, de mégis vereséget szenvedtek. A Győrben aratott nagy siker után ez egy fájó vereség egy szerényebb képességű csapattól, a Hali azért jó pozícióban, a 4. helyen karácsonyozhat!!

Gólszerzők: Öreglaki Norbert 2, Bencsik Roland, Márkus Gábor

A hazaiak rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést, támadólag léptek fel, sokkal többet volt náluk a labda. A vendégek védekezésre rendezkedtek be. Mégis egy kontrából szerezte meg a vezetést a HVSE – Márkus látványosan bombázott a kapuba. És a folytatásban sem lassított a szombathelyi gárda. A vendégek próbáltak váltani, nagyon gyorsan bevetették a vészkapust. És egy szabadrúgásból egalizáltak is. Váratlanul kiegyenlített lett a játék, ami nagyon nem tetszett a hazai kispadnak, Turzó mester időt kért. A vendégek egyébként a folytatásban is sokat használták a vészkapus taktikát. Küszködött a házigazda, nehezen bírt szervezett, pontrúgásokkal veszélyeztető ellenfelével, akadt dolga Sásdinak is a szombathelyi kapuban. Nem hatott meglepetésként, hogy a Nyírgyulaj átvette a vezetést, egy lecsorgó labdát sikerült bekotorni (17. perc: 1-2). Rögtön felpörgött a Haladás, dolgozott is ki helyzeteket, de nem tudott egyenlíteni a szünetig.

Nagy lendülettel nyitotta, és óriási kihagyott helyzetekkel kezdte a második félidőt a szombathelyi gárda. Nyomott keményen a HVSE, ott pattogott a labda a vendégek kapuja előtt, de a jobbnál jobb lehetőségek is kimaradtak – igaz, a Nyírgyulaj egy kapufával azért jelezte, hogy tud kontrázni. Szinte felbillent a pálya, de nem akart semmi sem összejönni a Haladásnak. Aztán Bencsik csak bevágott egy kipattanót (30. perc: 2-2)! Hogy aztán egy kapu elé gyötört labdával a Nyírgyulaj rögtön betaláljon – igazán remek helyzetkihasználással rukkolt elő a vendég. Sőt, hogy teljes legyen a hazai szurkolók döbbenete, arról egy lábak között besurranó nyírgyulaji átlövés gondoskodott (34. perc: 2-4). Vészkapus játékra váltott a Haladás. Amit egy ellopott labdával üreskapus góllal büntetett a vendég. A vészkapus Öreglaki okos gólja hozta vissza a hazai reményeket (38. perc: 3-5). Sőt, 37 másodperccel a vége előtt Öreglaki megint betalált (4-5). Ám ennél többre már nem futotta.

A helyzetek száma, a játék képe alapján a Haladásnak gólokkal kellett volna győznie, ehelyett fájó vereséget szenvedett.

forrás: vaol.hu
Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar