Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Hazai pályán nyert rangadót a Hali futsal csapata

2018.01.30.

Hazai pályán nyert rangadót a Hali futsal csapata

Swietelsky-Haldás VSE – Dunaferr Renalpin FC 7:1 (1:0)

A bajnokság elmaradt, 7. fordulóját pótolták hétfő este Szombathelyen, ahol a tabella 3. helyezettjéhez a 4. Dunaújváros látogatott. A csapatok a találkozó előtt azonos pontszámmal álltak. Ennek megfelelően egy jó iramú, eseményekben gazdag, rangadót láthattak a szombathelyi szurkolók. A mérkőzés első félideje hozta a nagyobb izgalmakat, helyzeteket, kapufákat és szoros állást. A 2. játékrészben a Hali másodpercek alatt szerzett 2 gyors gólt, így elhúzott a riválisától. Ezt az eredményt már csak növelte a mérkőzésen és megérdemelten tartották Szombathelyen a 3 pontot. A nagyszámban kilátogató szurkolóknak köszönjük a jó hangulatot, buzdítást.   

Gólszerzők: Michel Melo 2, Vidák Balázs, Márkus Gábor, Hajmási Milán, Horváth Péter, Sipos Gergő

 

A harmadik fogadta a negyediket. A rangadóról hazai oldalon hiányzott a sérült Gyurcsányi, az új brazil légiós játékengedélye még nem érkezett meg, a szintén frissen igazolt Dróth Zoltán pedig még nem tért haza Kazahsztánból. Így szűk kerettel futott neki a találkozónak a Haladás.

Nagy lendülettel, és rögtön egy kapufával nyitott a Haladás. De gyorsan felvette a ritmust a Dunaferr is. A vendégek keményen, határozottan futballoztak, és védekezésre, kontrákra rendezkedtek be. A hazaiaknál volt többet a labda – ennek megfelelően Cseresnyés kapusnak volt több, jóval több dolga. Nagy formában védett, de a hazai nyomás góllá érett: Vidák vágta be közelről a kipattanót. Egymást érték a szombathelyi helyzetek, beszorult, és időt is kért a vendég. Majd vészkapus játékra váltott. Közben harmadszor is kapufa sietett a dunaújvárosiak segítségére. Aztán túlélte a nehéz pillanatokat a vendég, a félidő utolsó perceiben már kiegyenlített játékot láthattak a szurkolók.

A második félidőt parádésan, szűk egy perc alatt két góllal kezdte a házigazda. Előbb Márkus lábak között elsurranó lövése talált utat a kapuba, majd ugyanő gólpasszt adott Michelnek, aki látványos mozdulattal, sarokkal, a háta mögött húzta be a labdát (21. perc: 3-0). Nagyon nem ízlett a vendégnek a letámadás, a sok futás, a gyors tempó. A Haladás pedig nem lassított, rohamozott tovább. A vendég feszültnek tűnt, és tanácstalannak. Igaz, Hosszú bombája majdnem kettétörte a felső lécet. Majd született egy érdekes ítélet: úgy tűnt, hogy Öreglaki a labdát elrúgva mentett egy dunaújvárosi helyzetnél, a játékvezetők azonban kiállították, és büntetőt fújtak. Amit Hosszú kíméletlenül váltott gólra (27. perc: 3-1). Váratlanul visszajött a meccsbe a vendég. De a negyedik, szerencsés körülmények között esett szombathelyi gól azért lehűtötte a kedélyeket. Ismét bevetette a vészkapust a Dunaferr. Ám ekkor már nyugodtan játszott, jól védekezett a Haladás. Sőt, Hajmási  szépen kidolgozott akció végén született higgadt gólja pontot is tett a meccs végére (34. perc: 5-1). Gyorsan lerendezte a rangadót a Haladás. Michel második gólja is látványosra sikeredett, saját térfeléről emelt az üres kapuba. És a meccsbe belefért még egy szombathelyi találat. A vártnál talán könnyebb diadalt aratott a szombathelyi gárda.

Turzó József:

"Az első félidőt talán jobban uraltuk, mint a másodikat, nagyon sok kapufát rúgtunk. A másodikban viszont volt egy kicsi szerencsénk – amiért talán megdolgoztunk. Ha nem is ilyen arányban, de megérdemelten nyertünk."

Takó Csaba:

"A gólarányt túlzónak érzem. Roppant sok helyzetünk volt, de nem éltünk a lehetőségekkel, magunknak köszönhetjük a vereséget. A végén pedig kiütközött, hogy szűk a keretünk."

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar