Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Hazai pályán gálázott a Hali

2018.03.13.

Hazai pályán gálázott a Hali

Swietelsky-Haladás VSE – Aramis SE 8:1 (5:1)

A friss kupagyőztes, szombathelyi futsal csapat, hazai pályán fogadta az Aramis gárdáját a bajnokság 17. fordulójában. A vasi csapat először lépett hazai pályán parkettre a Magyar Kupa első hely megszerzése óta. Szép számú közönség érkezett megnézni, bíztatni és ünnepelni a csapatunkat. A fiúk kiszolgálták a nézőiket, megérdemelten, magabiztosan nyerték meg a találkozót. A szurkolók láthattak 8 gólt a zöld-fehérektől! Ezzel a győzelemmel a Hali a 3. helyre lépett előre a tabellán az alapszakaszban, amiből már csak egy mérkőzés van hátra! Gratulálunk a szombathelyieknek! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán 4, Michel Melo 2, Horváth Péter, Andersson Santos

A Haladás következő és egyben az alapszakasz utolsó mérkőzése pénteken lesz. Debrecenben lépnek parkettre a fiúk. Egy esetleges győzelem esetén a csapatunk a 3. helyen zárja az alapszakaszt és így 3-ként várja majd a rájátszást! 

A mérkőzésen a Hali részéről történt két kiállítás is. Így, kis szomorúság is van a győzelemben. Bencsik Rolandot egy szabálytalanság miatt, Sásdi Bálintot reklamálás miatt állították ki!

Nagy lendülettel vetették bele magukat a csatába a szombathelyiek, Dróth pedig egy bombagóllal gyorsan meg is szerezte a vezetést a Haladásnak. Kulcsár gólhelyzetben buktatta Öreglakit, kiállították, az emberelőnyt kihasználták a vasiak, Dróth második gólját szerezte. Gyorsan el akarta dönteni a meccset a Haladás, vészkapusra váltott, így Michel emberelőnyös szituációban jegyezte a harmadik szombathelyi gólt (10. perc: 3-0). És nem volt megállás, jöttek sorban a hazai helyzetek, gólok – a budaörsiek találata nem okozott pánikot szombathelyi oldalon. Így 5-1-es hazai vezetéssel fordultak a felek – el is dőlt a mérkőzés sorsa.

Fordulás után sem változott a játék képe, a Haladás diktálta a tempót, és rohamozott gőzerővel. Érezhető volt, hogy csak a különbség mértéke lesz kérdéses – Michel másodszor, Dróth harmadszor is feliratkozott a góllövőlistára (30. perc: 7-1). Nagyon simának tűnt a meccs, talán ezért gondolták úgy a játékvezetők, hogy egy kicsi színt visznek a találkozóba: Bencsiket fault miatt, Sásdit a kispadról állították ki. De nem tudta kihasználni az emberelőnyt az Aramis. Sőt, a parádés formában játszó Dróth növelte a Haladás előnyét.
A két csapat ezúttal nem volt egy súlycsoportban, nagyobb különbséggel is nyerhetett volna a Haladás.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar