Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Hat perc alatt eldőlt a rangadó

2020.10.06.

Hat perc alatt eldőlt a rangadó

Haladás VSE-Balaton Bútor FC Veszprém 4:1 (4:1)

Gólszerzők: Vas Ádám (1.), Milos Simic (3.), Dávid Richárd (5.), Dróth Zoltán (6.) illetve Pál Patrik (4.)

Ragyogó kezdésének köszönhetően 4:1-es győzelmet aratott élvonalbeli futsal csapatunk a pontvadászat 5. fordulójának rangadóján a Veszprém gárdája ellen. A mai mérkőzés a szakosztály egykori alapítójának, Németh Péternek a  kezdőrúgásával indult. Juanra mester legénysége hazai környezetben elért sikerének köszönhetően feljött a tabella első helyére.

Öt mérkőzést követően a vendég Balaton Bútor FC a maximális 15, míg a Nyírgyulaj ellen idegenben döntetlent játszó Haladás 13 ponttal állt a táblázat első két helyén. Így egyértelműen rangadónak minősült a két gárda összecsapása. Ehhez képest a derbi 3. percében már 2:0-ra vezettek a mienk. Előbb Vas Ádám váltotta gólra Dróth Zoltán forintos átadását, majd egy labdaszerzést követően Milos Simic talált be az ex-szombathelyi Sásdi Bálint kapujába. A veszprémiek azonban nem hagyták magukat és a Pál Patrik révén pillanatokon belül szépítettek. Sokáig azonban nem örülhettek a vendégek, ugyanis az 5. minutumban Dávid Richárd, míg a hatodikban Dróth Zoltán zörgette meg a hálójukat. A folytatásban viszont már csak helyzetekig jutottak a küzdő felek, így a szünetben 4:1 arányú vezetésünk állt a táblán.

Térfélcserét követően már inkább a küzdelem dominált, a kapuk jóval ritkábban forogtak veszélyben. A Veszprém a rangadó vége előtt hét perccel állt át az öt a négy elleni játékra, ám ez sem segített rajtuk és végül háromgólos vereséggel távozhattak Szombathelyről.

A Haladás győzelmének köszönhetően a két együttes helyet cserélt a tabellán, azaz most már a mieink állnak az első helyen.

Juanra Calvo vezetőedző: 

- Nem számítottam arra, hogy ennyire jól kezdjük a mérkőzést. Ettől függetlenül természetesen nagyon örültem a 4:1-es vezetésnek. Úgy gondolom, hogy a folytatásban is jobbak voltunk, több helyzetet sikerült kialakítanunk. Véleményem szerint teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Ezzel pedig két nagyon fontos sikeren vagyunk túl.

A Veszprém elleni derbi összefoglalóját megtekinthetitek az MLSZTV YouTube csatornáján!

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar