Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Három versengésre neveztünk

2020.07.13.

Három versengésre neveztünk

A hétfőn délben lejárt határidő előtt klubunk futsal szakosztálya három nevezést adott le, így már biztosan indítunk csapatot az NB I-ben, az NB II-ben és a Magyar Kupában is.

Egyelőre úgy néz ki, hogy annak ellenére is átalakul a magyar futsal élvonala, hogy sem bajnokot nem avatott, sem pedig kiesőket nem nevezett meg az országos szövetség. A koronavírus-járvány okozta gazdasági krízis miatt azonban úgy néz ki, hogy lesz olyan együttes, mely kénytelen visszalépni az NB I-től. Szerencsére ez a probléma a mi egyesületünket nem érinti.

- Mi a hétfő déli határidő lejárta előtt leadtuk a nevezésünket az NB I-re, az NB II-re és a Magyar Kupára is. Még visszajelzést ugyan nem kaptunk, de minden bizonnyal elfogadja a szövetség a beküldött anyagainkat és indulhatunk majd mindhárom versengésben. Most még így azt sem tudhatjuk, hogy mely csapatokkal kell majd farkasszemet néznünk a különböző osztályokban – adott tájékoztatást Pálmay Tamás szakágvezető, aki a továbbiakban négy edzőmérkőzésről is beszámolt. Ezek szerint a felkészülést július 27-én megkezdő Juanra-legénység augusztus 5-én Dunaújvárosban, míg 13-án Veszprémben lép majd pályára. Ezek után két hazai derbire van kilátás. Az elsőre, ami 15-e környékén lenne, még nincs ellenfél, a másodikon viszont biztosan az Újpest látogat Szombathelyre. A derbit augusztus 22-én, avagy 24-án játsszák majd le a csapatok.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar