Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Három pontért utazunk Kecskemétre

2020.10.10.

Három pontért utazunk Kecskemétre

Három pontért utazunk Kecskemétre. Az NB I-es futsal-bajnokság hatodik fordulójában a tabella negyedik helyén álló Kecskemét otthonában lép pályára listavezető csapatunk. Együttesünk Juanra mester elmondása szerint egyértelműen győzni megy a „hírös városba”.

Minden kétséget kizáróan remek formában van élvonalbeli futsal csapatunk. A mieink bő egy hét leforgása alatt két rangadót is megnyertek: előbb idegenben verték 2:1-re a címvédő Berettyóújfalut, majd hazai környezetben múlták felül 4:1 arányban az addig pontveszteség nélkül álló Veszprémet. Így nem csoda, hogy Kecskemétre is három pontért utazik a Juanra-legénység.

- A tabella alapján is kijelenthető, hogy jó csapattal találkozunk majd hétfőn. Nem véletlenül állnak a negyedik helyen. Van négy határozottan jó légiósuk, de ennek ellenére eléggé szűk a rotációjuk. Nagy örömömre a héten már teljes kerettel tudtunk edzeni, azaz mindenki a rendelkezésünkre áll. Ebből adódóan sem lehet más a célunk, mint az, hogy folytassuk a remek sorozatunkat. Ez a meccs éppen úgy három pontot ér, mint a Veszprém elleni, ezért Kecskemétre is győzni utazunk – vezette fel a mérkőzést Juanra Calvo vezetőedző.

Az SG Kecskemét Futsal-Haladás VSE mérkőzés október 12-én hétfőn 19 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban.

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar