Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Hali-ajándékok rászoruló gyerekeknek

2019.12.29.

Hali-ajándékok rászoruló gyerekeknek

A Haladás VSE futsalcsapatának játékosai, vezetői a karácsonyi ünnepek alkalmából ajándékokkal kedveskedtek az Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény lakóinak.

 

Ajándékokkal megrakott autókkal, valamint több tízezer forintot tartalmazó borítékkal érkezett a Hali „küldöttsége” a Gencsapátiban található intézménybe, melynek lakói kitörő örömmel fogadták a zöld-fehér egyesület sportolóit. A gyerekek szinte meg sem várták az ünnepélyes „ceremóniát”, máris használatba vették a labdákat. Persze a különböző mezek, melegítők is nagy sikert arattak.

 

- A csapaton belül gyűjtést rendeztünk és a befolyó összeget hoztuk ki az intézménybe. Természetesen majd a vezetőségük dönti el, hogy milyen hasznos dolgokra fordítják a pénzt. Öröm volt látni, hogy az itteni srácok mennyire örültek a sportruházatnak és a labdáknak. Ráadásul arról is biztosítottak bennünket, hogy követik az eredményeinket. Tökéletesen tisztában voltak a bajnokság állásával. Nagyon jó érzés volt valamennyiünk számára, hogy mosolyt tudtunk csalni a gyerkőcök arcára – fogalmazott Horváth Péter csapatkapitány.

Az ajándékozás mellett egy rögtönzött futsalmeccs is összejött, melyen az Ernuszt Kelemen gárdája mérkőzött meg a Hali játékosaival.  A találkozó igazságos döntetlennel ért véget, így a gyerekek az ajándékokon kívül a „pontszerzésnek” is örülhettek.

 

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar