Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Hajmási Milán góllal mutatkozott be a felnőtt válogatottban

2017.11.15.

Hajmási Milán góllal mutatkozott be a felnőtt válogatottban

A magyar futsal-válogatott szeptemberben összesítésben egy góllal alulmaradt a lengyelekkel szemben az Európa-bajnoki selejtező rájátszásában, ezért most hosszabb ideig nem lép pályára tétmérkőzésen. A következő időszakban így a fiataloknak több lehetőségük nyílik arra, hogy beverekedjék magukat a keretbe, a mostani, svédországi túrán máris több tehetséges játékos is meghívót kapott Sito Rivera szövetségi kapitánytól. Így bekerült a keretbe egy saját nevelésű Haladás játékos, Hajmási Milán. Aki az első mérkőzésen góllal debütált. Gratulálunk a szép teljesítményhez!

 

A hétvégi két mérkőzés eredménye:

  • Svédország-Magyarország 1-3 (0-2)
  • Svédország-Magyarország 5-4 (3-2)

Az első mérkőzés gólösszefoglalója: Hajmási Milán gólja 26 percnél látható, majd gólpassza 38 másodpercnél:

 

Hajmási Milán idei jó teljesítménye miatt behívót kapott a futsal válogatottba. A magyar csapat 2 barátságos mérkőzést játszott a hétvégén (november 11-én és 12-én) a svédek ellen. A meccsek helyszíne Svédország volt. Az első találkozón 3:1 arányban győztek a mieink, míg a második mérkőzésen 5:4-es vereséget szenvedtek. A Haladás csapatának büszkesége góllal debütált a felnőtt válogatottban. A hétvégén lejátszott 2 találkozó volt a szombathelyi fiatal játékos első 2 válogatott mérkőzése. Mind a kettőn sok játéklehetőséget kapott, jól teljesített. Mindjárt az elsőn góllal és gólpasszal hívta fel magára a figyelmet. Csapatunk büszke a fiatal tehetségére. Reméljük sokszor öltheti még magára a nemzeti címeres mezt! Gratulálunk!

 

Hajmási Milán 2014-ben kezdett futsalozni. A vasi fiatal játékos még az akkori U19-es korosztályos csapatunkban kezdett játszani. Előtte 5 évet húzott le az Illés Akadémián, majd utána a futsalt választotta, ahol úgy érzi megtalálta a számításait. Most már alapembere a felnőtt csapatunknak!

Hajmási Milán nyilatkozata a válogatott élményeiről:

 

„November 9-én, csütörtökön utaztam Budapestre. A válogatott összetartás 9-től 13-ig tartott. 5 napot töltöttem a nemzeti csapattal. Ez volt az első két mérkőzésem a felnőtt válogatottban. Korosztályos válogatottban (U21) már szerepeltem, ott már láthatott Sito Rivera.

Már az első nap 2 edzés volt Budapesten. Másnap utaztunk Svédországba. A szállásunk Norrköpingben volt. . A megérkezés napján, pénteken már edzés volt a helyszínen, ahol később a mérkőzéseket is játszottuk. Minden napunk nagyon sűrű volt, így a városból nem sokat láthattunk. A szállodától a csarnokig vezető úton, azonban látni lehetett, hogy mi jellemző a városra. Tetszett a látvány, mert mindenhol a tisztaság látszott. A csarnok nagyon modern volt, jó volt ott játszani.

Minden napunk hasonlóan telt. Reggel 9:00 órától 10:00 óráig reggeliztünk, majd videózás volt. Majd első nap következett az edzés, a másik két nap pedig készülés a meccsre és délután pedig mérkőzés. Az edzés/mérkőzés után visszautazás a szállodába, majd vacsora. Vacsora után beszélgetések voltak a szövetségi kapitánnyal az adott napról, az edzésen, meccsen történtekről. Majd mindenkinek pihenés a saját szobájában.

Szombaton és vasárnap játszottuk a mérkőzéseket a Svédekkel. Ez volt az első két hivatalos válogatott találkozóm a felnőtt csapattal. Az első meccsen szerencsére még egy góllal is hozzá tudtam járulni a győzelemhez. A meccs után jó volt a hangulat, mert nyertünk és emelett külön öröm volt számomra, hogy góllal mutatkoztam be. A másodikon sajnos vereséget szenvedtünk, de az iramra nem lehetett panasz, pörgős mérkőzést játszottunk. Mérkőzés után pihenés volt, majd másnapra a hosszú hazaút maradt!

Nagyon élveztem ezt az 5 napot! Remélem tudtam bizonyítani és legközelebb is helyem lesz a nemzeti csapatban!”
Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar