Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Hagyma felhúzta a góllövőcipőjét

2020.02.11.

Hagyma felhúzta a góllövőcipőjét

Aramis SE-Haladás VSE 3:5 (1:2)

Az NB I-es bajnokság 17. fordulójának rangadóját Budaörsön játszották, ahol a tabella negyedik helyén álló Aramis SE fogadta az ezüstérmes pozíciót elfoglaló Haladást. A várakozásoknak megfelelően idegenben is a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágójára készülő futsalcsapatunk győzött. A derbi főszereplője a három találatot is jegyző Hajmási Milán volt.

Gólszerzők: Hajmási Milán 3, Milos Simic, Vas Ádám

 

Az NB I-es bajnokság 17. fordulójának rangadóját Budaörsön játszották, ahol a tabella negyedik helyén álló Aramis SE fogadta az ezüstérmes pozíciót elfoglaló Haladást. A mérkőzés remek iramban kezdődött: alig hét perc alatt három gól is született. A hazaiaktól Gál András, míg a vasiaktól Hajmási Milán volt eredményes. Utóbbi ráadásul kétszer is megzörgette a hálót. A folytatásban viszont elzárták a felek a gólcsapot és egészen a 23. percig kellett várni a következő találatra. Ekkor Vittamány Dávid vette be a szombathelyiek kapuját. A 29. minutumban azonban jött a következő Hali-gól: Hajmási Milánnnak jött össze a klasszikus mesterhármas. Ezt követően Milos Simic és Vas Ádám is mattolta a fővárosiak cerberusát, így a lényegi kérdések el is dőltek. Fekete Márk találata már se nem osztott, se nem szorzott: a Haladás így is 5:3-ra nyert és így jó formában várhatja a Dunaferr elleni szerdai összecsapást, melyen eldől, hogy sikerül-e a Juanra-legénységnek bejutnia a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar