Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Győzelemmel zártuk az alapszakaszt

2020.02.18.

Győzelemmel zártuk az alapszakaszt

Haladás VSE-Debreceni EAC 3:2 (1:1)

Az NB I-es futsalbajnokság 18. fordulójában csapatunk 3:2-es vereséggel küldte haza a Debrecen gárdáját, ez pedig azt jelenti, hogy Juanra mester tanítványai győzelemmel hangoltak a Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjére. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Hajmási Milán, Vas Ádám, Sipos Gergő

A mérkőzésen különböző okok miatt több meghatározó játékos sem került be a Hali keretébe, így például nem volt a nevezettek között Dróth Zoltán, Alasztics Marcell és Milos Simic sem. A brazil Darrieer játékengedélye pedig még nem érkezett meg Kínából.

Mindezek tudatában egyáltalán nem volt meglepő, hogy az első percek egyenlő erők küzdelmét hozták. Azt viszont már senki sem várta, hogy Rácz Zsolt révén a hajdúságiak szerzik meg a vezetést a 13. percben. Szerencsére a félidő utolsó perceiben Hajmási Milán megszerezte a már-már szokásosnak mondható találatát, így a szünetben 1:1 állt az eredményjelzőn.

Térfélcserét követően viszont már inkább a Haladás diktálta a tempót és ennek köszönhetően Sipos Gergő góljával sikerült átvenni a vezetést. Azonban nem sokáig örülhettünk, ugyanis a 33. percben Vas Ádám lábáról Sásdi Bálint kapujába pattant a labda, így pedig ismét egálra állt a derbi. Az utolsó bő két percre aztán öt a négy elleni játékra váltott Juanra mester és ennek meg is lett az eredménye: Vas Ádám a kapu torkából bólintott a hálóba, ezzel be is állította a 3:2-es végeredményt. Igaz ehhez az utolsó pillanatokban kellett egy óriási Sásdi-védés is.

Juanra Calvo vezetőedző:

- Úgy érzem, hogy jobban játszottunk, ám a sok kihagyott ziccer miatt végig szorosan alakult az eredmény. A Debrecen egy nagyon fiatal, tehetséges csapat, így lehet okunk az örömre. A lényeg az, hogy győzelemmel hangoltunk a hétvégi Final Four-ra.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar