Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Győzelem a rangadón

2018.05.30.

Győzelem a rangadón

Swietelsky-Haladás VSE – Rába ETO   4:2 (2:0)

A rájátszás utolsó fordulójában, egy tét nélküli mérkőzésen találkozott egymással a Hali és a Győr, ami ennek ellenére mindig egy presztízs találkozó és rangadó a két csapat között. A vendégek tartalékosan álltak fel és a hazaiaknál is két fiatal, tehetséges, U20-as játékos (Németh Gergő, Szakasics Balázs) is pályára léphetett. A csapatok egy jó iramú mérkőzést játszottak, ahonnan a Haladás került ki győztesen. Ezzel a győzelmével harmadszor verte meg a bajnokságban a címvédőt a Hali, ami nagy teljesítmény. Véget ért a rájátszás, a Haladás 3 ponttal maradt le az első helyről. A győriek a bajnoki címért, míg a szombathelyiek a bronzért játszhatnak majd. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Márkus Gábor 2, Dróth Zoltán 2

 

A friss kupagyőztes fogadta a bajnoki címvédőt – de a presztízsen kívül különösebb tétje nem volt a meccsnek. A Győr ugyanis már mindenképpen bejutott a bajnoki döntőbe, a Haladás pedig a bronzcsatával zárja majd a 2017/2018-as kiírást. A szombathelyiektől Vidák és Sipos hiányzott eltiltás miatt. A Győrből pedig az eltiltott spanyol gólzsák, Alex maradt ki, az elsőszámú kapus, Alasztics pedig pihenőt kapott.

Óvatos játékkal kezdtek a csapatok, ennek megfelelően igazán nagy helyzet nem alakult ki egyik oldalon sem – pontrúgásokkal, kontrákkal próbálkoztak a felek. Már kezdte átvenni az irányítást az ETO, amikor a hazai kispad időt kért. Visszatérve a pályára rögtön előnybe került a házigazda: Márkus bombázott a jobb felsőbe. A gól után támadásban maradt a Haladás, alaposan megdolgoztatva az ETO kapusát. Santos löketénél a kapufa még megmentette a vendégeket, ám a félidő lefújása előtt érkezett ismét Márkus, és közelről gólra váltotta Bencsik ziccerpasszát. Jókor jött a szünet a vendégeknek.

A második félidőbe viszont belealudt a Haladás, rögtön szépített a Győr. Kellett kis idő, mire rendezte sorait a szombathelyi alakulat. Mindkét csapat sokat cserélt, bőven kaptak lehetőséget a fiatalok is. Már kezdte ismét magához ragadni az irányítást a HVSE, amikor Juan Ramon távoli, megpattanó lökete kikötött Sásdi kapujában – szerencsés góllal egyenlített a Győr (27. perc: 2-2). A folytatásban mindkét csapat a győzelemért rohamozott, nagyobb helyzetei a Haladásanak voltak. Öreglaki még a kapufát találta el, Dróth azonban egy szép lefordulás után betalált volt csapatának (31. perc: 3-2). Nyomott tovább az élesebbnek tűnő zöld-fehér gárda, érett az újabb hazai gól. Az ETO nem riadt vissza a kemény faultoktól sem. Így kisbüntetőhöz jutott a Haladás, Dróth pedig nem hibázott (37. perc: 4-1). Eldőlt a meccs. A Haladás idén harmadszor is legyőzte a Győrt – ez komoly bravúr.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar