Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Gólzáporos mérkőzést hozott a zöld-fehér derbi

2020.11.16.

Gólzáporos mérkőzést hozott a zöld-fehér derbi

Haladás VSE – FTC Fisher Klíma 6:1 (2:0)

Góllövőink: Hajmási (2), Darrieer, Dórth, Gellérfi (öngól), Simic

Gólzáporos mérkőzést hozott a zöld-fehér derbi. Csapatunk 6-1-es arányban győzte le a Ferencváros együttesét.

A két gárda legutóbbi, szombathelyi összecsapását 10:0-ra nyerte meg Juanra Calvo legénysége, így nagyon sokan ismét vasi gólfesztiválra számítottak. Ehhez képest az első félidő felénél még 0:0-ás döntetlen állt az eredményjelzőn. Igaz, hogy az első két percben három-négy komoly ziccerünk is volt. A 10. percben viszont jött Hajmási Milán, aki közvetlen közelről bombázott a fővárosiak hálójába. A 16. minutumban még Darrieer is betalált, így a szünetben már 2:0-ra vezettek a mieink.

Rögtön a térfélcsere után Dróth Zoltán egy nagyon okos góllal alakította 3:0-ra az állást. Ezt követően a Fradi átállt az öt a négy elleni játékra és a 32. percben az ex-szombathelyi Öreglaki Norbert testtel – avagy picit kézzel is – a hálónkba sodorta a lasztit, ezzel pedig felcsillantotta a reményt a vendégek számára. Ez azonban nem sokáig élt, ugyanis nem sokkal később Gellérfi Sándor egy egészen ritkán látható öngóllal állította vissza a háromgólos Hali-előnyt. A végjátékban még Milos Simic és Hajmási Milán is bevette a vendégek kapuját, így ki is alakult a 6:1-es végeredmény. Cseppet sem mellékesen Hagyma két góljával megadta a derbi keretét.

Juanra Calvo vezetőedző:

- Nehéz mérkőzés volt, de úgy gondolom, hogy végig a mi akaratunk érvényesült. A jól védekező Ferencváros nehezen adta meg magát, csak a mérkőzés hajrájában tudtuk egyértelművé tenni a sikerünket. Örülök annak, hogy a fiataljaink ezúttal is jól szálltak be. Újfent bizonyították, hogy lehet rájuk számítani. Most előbb elmegyünk Dunaújvárosba, aztán jönnek a nagy rangadók a DEAC, a Berettyó és a Veszprém ellen
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar