Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Gólzáporos győzelem Debrecenben

2021.02.27.

Gólzáporos győzelem Debrecenben

DEAC-Haladás VSE 0–5 (0–2)

Gólszerzők: Hajmási Milán (20., 26.), Dróth Zoltán (6.), Vas Ádám (25.), Sipos Gergő (28.)

A felsőházi rájátszás 2. fordulójában listavezető futsalcsapatunk 5–0-ra nyert a Debrecen otthonában. A mieink így két kört követően 100 százalékos teljesítménnyel állnak a tabella első helyén.

 DEAC gárdája határozottan jól kezdte a rájátszást, ugyanis 3–3-as döntetlent ért el a Veszprém otthonában. Így Horváth Pétert és Darrieert továbbra is nélkülöző együttesünk egy kifejezetten nehéz hajdúsági vendégjátékra számított, azonban már a 6. percben megszereztük a vezetést Dróth Zoli remek lefordulást követően elért szép találatával. Ezt követően aztán a debreceniek is igazolták, hogy jó formában vannak, szerencsére ez gólokban nem nyilvánult meg. A félidő végjátékában aztán ismét villant Dróth Zoli, aki ezúttal Hajmási Milánt hozta helyzetbe, így a szünetben már 2–0 volt ide.

Térfélcserét követően nagyon hamar eldőlt a három bajnoki pont sorsa. A mieink közül nyolc perc leforgása alatt előbb Vas Ádi, aztán Hagyma, majd végül Sipos Gergő is betalált, így már 5–0-ás Hali-vezetés állt az eredményjelzőn. A derbi hajrájában a betegeskedő Juanra mestert helyettesítő Sziffer András a fiataloknak is bőven adhatott játéklehetőséget.

Sziffer András edző: 

- Az első félidőben a védekezésünk picit tompább volt a megszokottnál, de szerencsére a Dróth Zoli megrúgta a szokásosnak mondható gólját és aztán gólpasszt is adott. Ettől a csapat talán túlságosan is megnyugodott. Ezért nem tudtuk azt az erényünket érvényre juttatni, hogy sok labdát szerzünk az ellenfél térfelén, de így is megvolt a kétgólos előnyünk a szünetben. A második félidőre javítottunk a védekezésünkön és a helyzetkihasználásunkon. Örülök a nagyarányú győzelemnek, valamint annak, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, ráadásul gólt sem kaptunk.

Győzelmének köszönhetően a csapatunk továbbra is az első helyen áll. A bajnokságban a válogatott programja miatt hosszabb szünet következik. A mieink legközelebb március 19-én lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor a Veszprém gárdáját fogadják a Haladás Sportkomplexumban. 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar