Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Gála mérkőzésen vett részt a futsalcsapatunk

2020.08.04.

Gála mérkőzésen vett részt a futsalcsapatunk

A Szentpéterfai Sport Egyesület immár tizedik alkalommal szervezte meg a sportnapot. Sajnos idén a járvány miatt a sportnapot június helyett csak most tudták megrendezni. Leidli Géza, az egyesület elnöke elmondta, közel húszan közreműködnek a három nap lebonyolításában, és mintegy 300 embert mozgatnak meg. 

Péntek délután az asztalitenisz, a sakk és a falukör futás mellett az e-sport kedvelői mérhették össze tudásukat. A szombat reggel horgászattal kezdődött a Pinkán, de korán rajtoltak a 16 km-es kerékpárverseny nevezői is. Délután még lehetett célba rúgni, 11-est lőni, de volt streetball dobóverseny és darts is. A kártyapartik kedvelői az országos snapszerbajnokság részeként küzdhettek. Idei újdonság volt az exatlon. Vasárnap két barátságos focimeccsel a Szentpéterfa U18-MTE All Star és a Szentpéterfai SE-Haladás VSE futsalmérkőzéssel zárult a háromnapos program.

forrás: vaol.hu
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar