Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Futsalosaink az ünnepek alatt sem tették le a labdát

2018.01.03.

Futsalosaink az ünnepek alatt sem tették le a labdát

Az ünnepek is aktívan teltek a Haladás futsalosainál és tegnap a felkészülés is megkezdődött a bajnokságra.

December 20-án játszotta utolsó mérkőzését a szombathelyi futsal csapat ês január 2-án már edzésbe is álltak a fiúk és készülnek a Veszprém elleni találkozóra, ami január 9-én lesz. A két hetes pihenőben is pattogott a labda, és a játékosok különböző helyeken indultak el teremtornákon, ahol szép sikereket értek el, ezzel is növelve a Haladás csapatának hírnevét. A játékosok mellett a csapat vezetőedzője, Tuzó József is részt vett egy teremtornán, amit az irányításával meg is nyert a csapata! Ugyanilyen szépen csillogó érmet kívánunk neki a Hali futsal kispadján is! Hajrá Hali!

A Swietelsky-Haladás VSE Futsal csapat játékosainak eredményei:

Legtöbb játékos a szombathelyi Szilveszter Kupán indult és játszott, amit 32. alkalommal rendeztek meg. A négy napos teremlabdarúgó-tornán összesen 61 csapat vett részt.

Az Öregfiúk kategóriában induló Falco Öregfiúk Don Pepito csapatban szerepelt Németh Péter. A csapata 2. helyezést ért el a kategóriájában. Németh Péter kiemelkedő játékát külön is díjazták a tornán, a legjobb játékosnak járó díjat vehette át! Igaz nem játékos, de a futsal szakmai stábhoz tartozó szakág vezető, Pálmay Tamás is ezt a csapatot erősítette játékával. Gratulálunk nekik a szép eredményhez!

Falco Öregfiúk Don Pepito (Táncsics András, Horváth Róbert, Szuh Ferenc, Németh Zoltán, Bánfalvi Zsolt, Németh Szabolcs, Fazekas Balázs, Németh Péter, Pálmay Tamás, Vidóczi József, Lengyel Miklós, Vad József)

Öregfiúk 2. hely - Falco Öregfiúk Don Pepito - Németh Péter (legjobb játékos) - Pálmay Tamás

 

A profi kategóriában több szombathelyi futsal játékos is szerepelt és mellettük egy csapat irányítását pedig a kezébe vette a vezetőedző Turzó József.  A legnagyobb sikert itt a profiknál, Turzó József irányításával a Vulcano csapata érte el, ahol Németh Erik is játszott. Ők megnyerték a tornát! Nagy gratuláció a szombathelyi futsalosnak és a vezetőedzőnek és reméljük hasonlóan szépen csillogó éremhez juttatja a Futsal csapatunkat is!

Vulcano Energia (Németh Erik, Dancsecs Dániel, Földvárszki Dávid, Gugcsó Benjamin, Horváth Detre, Halmosi Péter, Németh Milán, Németh Gergő, Lippai Dávid, Sándor Alex, Balikó Ailán)

Profi 1. hely - Vulcano Energia - Turzó József - Németh Erik

 

A profi kategóriában pályára lépett még Sipos Gergő, akinek a csapata 3. helyet ért el a tornán, Horváth Péter, akik 4-ek lettek és Hajmási Milán, akik a 6. helyen végeztek!

Eurodental 2002 Kft. (Schafer András, Tóth Márton, Scuhodovszki Soma, Sipos Gergő, Lustyik Levente, Lassú Zsombor, Németh Péter, Lencsés Balázs, Nemesi Gábor, Kovács Zoltán, Tóth Dominik)

Balogh Állvány FC Buntstift (Sánta Roland, Hajmási Milán, Kratochwill Zoltán, Szalai Roland, Imre János, Beke Gábor, Kozmor Ákos, Joó Bálint, Horváth Péter, Halmos Máté, Imre Balázs, Németh Zoltán)

A profi kategória eredményhirdetése

 

A szombathelyi szilveszter kupán kívül is játszottak a szombathelyi futsalosok. Idén került megrendezésre Debrecenben a 17. Real Team Kupa.

Itt Bencsik Roland, Öreglaki Norbert és Hegyesi Zsolt léptek parkettre. Nekik is gratulálunk az elért helyezéshez.

Bencsik Roland és Hegyesi Zsolt egy csapatban játszottak, a Mates Team csapatában. Ők a 8. helyen végeztek.

8. helyezett Mates Team - Bencsik Roland, Hegyesi Zsolt

 

Öreglaki Norbert a Buga Team csapatát erősítette, akik a 9. helyezést értek el. 

9. helyezett Buga Team - Öreglaki Norbert

 
Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar