Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Futsal EB selejtezőtorna

2020.01.26.

Futsal EB selejtezőtorna

A Turzó József vezette férfi futsalválogatott Litvániában játszik EB selejtezőt jövő szerdától, szombatig. A magyarok célja egyértelmű: a csoportgyőzelem megszerzése a házigazda litvánok, törökök, északírek előtt. A kilenc selejtezőcsoport győztese automatikusan bejut a selejtező következő szakaszába, míg a csoportmásodikok és az öt legjobb csoportharmadik, oda-visszavágós párharcban harcolhatja ki ezt. A Haladás csapata adja a válogatott magját, 6 játékost (Sásdi Bálint, Alasztics Marcell, Dróth Zoltán, Vas Ádám, Hajmási Milán, Dávid Richárd). Szurkoljunk nekik és a magyar csapatnak a továbbjutásért! Hajrá Hali! Hajrá Magyarország!  

 

A Turzó József vezette férfi futsalválogatott célja egyértelmű: a csoportgyőzelem megszerzéséért utazik Litvániába.

Az UEFA néhány évvel ezelőtt változtatott a férfi futsal Európa-bajnokságok lebonyolításán, 2022-ben Hollandiában rendezik meg az első olyan Eb-t, amely négy évvel követi az előzőt, és már egy teljesen megújult formátumú selejtezőn kell kijutnia rá a 16 résztvevő csapatnak.

A magyar válogatott a selejtező első fázisában lép be a sorozatba, jövő szerdától szombatig a litvániai Kaunas mellett található Jonavában játssza le mérkőzéseit csoportjában. A mieink első ellenfele az északír csapat lesz (szerda, 15.00), majd csütörtökön 15.00 órakor a törökök, végül pedig szombat este, magyar idő szerint 19.00 órakor a házigazda litvánok várnak Turzó József játékosaira. A csoport első helyezettjének idén már nem lesz újabb tétmérkőzése, hanem automatikusan tagja lesz a jövő évi csoportkörnek, míg a második és a harmadik helyezett tavasszal pótselejtezők után juthat el ugyanoda.

Turzó József a csütörtökön megkezdődött edzőtáborozás első edzését követően az mlsz.hu-nak elmondta: a mieink célja az első hely megszerzése, és az előzetes erőviszonyok alapján erre meglesz az esélye Litvániában, még akkor is, ha egyik rivális ellen sem várható könnyű mérkőzés.

– A sorsolás után azt mondtam, hogy csakis a csoport megnyerése lehet a célunk, és ez a véleményem azóta nem változott, a világranglista alapján is esélyesként utazunk Litvániába. Ennek megvannak a nehézségei is, hiszen tudnunk kell dominálni a mérkőzéseken, és támadni mindig nehezebb, mint egy stabil védekezést összerakni – fogalmazott a szövetségi kapitány. – Ellenfeleink közül az északírek nemrég indították el futsalválogatottjukat, ők nyomás és tét nélkül játszhatnak ezen a tornán, amiből talán előnyt is tudnak kovácsolni. Akitől leginkább tartanunk kell, az a török válogatott, velük az elmúlt években felnőtt szinten és utánpótlásban is találkoztunk. Jó futballisták alkotják a keretüket, akik bár a futsal taktikai részében talán nem annyira erősek, de remek mentalitásukkal ezt ellensúlyozni tudják, ők nagyon veszélyesek lehetnek ránk. A litvánok rendezik a novemberi világbajnokságot, amelynek résztvevői is lesznek, és ezt a tornát a vébé előtti főpróbának tekintik, hazai pályán ők is megnehezíthetik bárki dolgát. Nem lesz könnyű dolgunk, de a célunk egyértelműen az első hely megszerzése. Ami a saját csapatunkat illeti, a csütörtökön elkezdődött edzőtáborozás elejétől azt érzem, hogy mindenki nagy lehetőségnek tartja az előttünk álló mérkőzéseket, és mindent megtesz a jó szereplés érdekében. A hozzáállást tekintve pozitívak a benyomásaim, mindenki nagyon várja tétmérkőzéseket, és szeretne bizonyítani a rosszul sikerült őszi vb-selejtezők után.

A magyar válogatott vasárnap délelőtt utazott el kaunasi szálláshelyére, ahol hétfőn és kedden egy-egy edzéssel készül a szerdai rajtra.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

 • Alasztics Marcell (Haladás VSE)
 • Sásdi Bálint (Haladás VSE)

Mezőnyjátékosok:

 • Komáromi Péter (Futsal Veszprém)
 • Dávid Richárd (Haladás VSE)
 • Szabó Péter (MVFC Berettyóújfalu)
 • Pál Patrik (Dunaferr FC)
 • Vas Ádám (Haladás VSE)
 • Horváth Norbert (Rubeola FC)
 • Tatai József (Futsal Veszprém)
 • Nagy Imre (MVFC Berettyóújfalu)
 • Hajmási Milán (Haladás VSE)
 • Dróth Zoltán (Haladás VDE)
 • Rábl János (Latina Calcio)
 • Siska Gergő (Nyírgyulaj KSE)

forrás: www.futsalhungary.hu
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar