Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Futsal BL: Final Four-ban az ETO

2017.11.26.

Futsal BL: Final Four-ban az ETO

Az UEFA Futsal Cup elitkörében játszott a Győr november 22 és november 25 között. A 3 mérkőzésen 1 vereséget szenvedtek és 2 győzelmet szereztek. Ezzel a fantasztikus teljesítménnyel megnyerték a csoportjukat. Történelmet írtak! Először jutottak Európa legjobb 4 csapata közé, a Bajnokok Ligája Final Four-jába. Nagy, nagy gratuláció az ETO csapatának! A Swietelsky-Haladás VSE csapata is gratulál a fiúknak! Szép siker ez a magyar futsalnak is! Szurkolunk nekik a Final Four-ban is!

Történelmet írt a Rába ETO. Első ízben került magyar csapat az európai futsalcsapatok Mekkájának mondható döntőjébe, az úgynevezett Final Fourba.

A Győr úgy indult neki az első mérkőzésnek, hogy bár esélytelennek tűnnek, de nem adják olcsón a bőrüket. Olyan iramot diktáltak végig a Minszk ellen, ami megsüvegelendő, és ahogy írtuk is nem érdemeltek vereséget.

A második találkozón, még mindig legyintett mindenki, de nehogy azt gondolja bárki is, hogy szerencséje volt a Győrnek, azzal, hogy az utolsó percekben fordítottak. Két napon belül szűk kerettel is felvették a harcot kondícionálisan is.

A mindent eldöntő harmadik meccsen pedig nem az számított, hogy kinek erősebb a kerete. Hiába vezetett a Luparense háromszor is, az ETO végig higgadtan, de szívósan tartotta a lépést, és amikor hibáztak az olaszok, akkor Fábióék mindig büntettek.

A mérkőzésekhez felnőtt a győri közönség is, talán még soha nem szurkoltak így a Rábának, mint most. Ezen a napon Dávid legyőzte Góliátot. Köszönjük az élményt, és gratulálunk.

forrás: futsalhungary.hu
Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar