Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Fontos győzelem egy küzdelmes meccsen

2019.05.14.

Fontos győzelem egy küzdelmes meccsen

Kútház Haladás VSE – Nyírgyulaj KSE  3:1 (1:1)

Az NB I-es futsal bajnokság középszakasza zajlik. A Haladás csapata hétfőn a Nyírgyulajt látta vendégül a Rohonci úton. Szépszámú közönség előtt egy küzdelmes, látványos meccset játszottak a felek egymás ellen. A tabella élén állt a két csapat azonos pontszámmal, így számítani lehetett az izgalmakra. A szombathelyiek domináltak a találkozón és a félidei döntetlen állás után, ez gólokban is megmutatkozott. Így megérdemelten, de nehezen nyertek a zöld-fehérek egy kemény találkozón! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Hajmási Milán, Dróth Zoltán, Vidák Balázs

 

Hosszú idő, bő egy hónap után lépett pályára ismét a Haladás, és rögtön komoly rang­adóval tért vissza lelkes, népes szurkolótábora elé, ugyanis a Nyírgyulaj szintén a csoport­elsőségért, a bajnoki döntőért harcol.

A találkozót nagy lendülettel kezdte a HVSE, már az elején nagyokat kellett védenie a vendégek kapusának – aki a folytatásban is kitűnő formának örvendett. Hajmási törte fel a nyírgyulaji reteszt, egy végletekig kijátszott akció végén talált közelről a kapuba. És rohant, nyomott tovább a Haladás. Aztán az idő múlásával kiszabadult a szorításból a vendég, kiegyenlítettebb lett a meccs. De kapura egyértelműen a szombathelyiek voltak veszélyesebbek. Ám az újabb gól csak nem akart összejönni. A kihagyott helyzetekért pedig járt a büntetés: a félidő végén egy szöglet után roppant szerencsés góllal egyenlített a Nyírgyulaj.

Fordulás után sem csökkent a tempó. És Vidák okos góljával ismét előnybe került a Haladás. Kitámadott, letámadott a házigazda, sok labdát szerzett. A vendég azonban nem akart kikapni, távoli lövésekkel tesztelte Sásdit (aki kollégájához hasonlóan remekül állta a sarat). A folytatásban mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek – bátrabb futballra váltott a Nyírgyulaj, vészkapust is bevetett. Olykor-olykor beszorult a Haladás, de stabilan védekezett. Mozgalmasra sikeredett a hajrá, a vész­kapussal rohamozó Nyírgyulaj ugyanis mindent elkövetett az egyenlítésért. Ám Vidák és Dróth ha nehezen is, de összehozták a harmadik hazai gólt – utóbbi volt erőszakos és gyötörte kapuba a labdát. Ebből a pofonból pedig már nem tudott talpra állni az amúgy szívós ellenfélnek bizonyuló Nyírgyulaj.
Küzdelmes meccset vívott, fontos győzelmet aratott a Haladás, egyik közvetlen riválisát múlta felül.

forrás:vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar