Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Eseménydús meccsen, csak 1 pontot szerzett a Hali

2019.03.12.

Eseménydús meccsen, csak 1 pontot szerzett a Hali

Nyírgyulaj KSE - Kútház Haladás VSE 4:4 (1:2)

A Haladásra tegnap egy hosszú út várt, mert a Nyírgyulaj otthonában kellett pályára lépnie. Jól kezdte a találkozót a szombathelyi alakulat, mert 2:0-ra is vezettek, amin az 1. félidő végén a hazaiak szépítettek. A 2. félidő rosszul kezdődött a vasiak számára, hamar megfordította a találkozót a Nyírgyulaj. Majd a zöld-fehérek egalizáltak, de a végén megint az egyenlítésért kellett küzdeniük, amit kiharcoltak, de a vezetést már nem tudták megszerezni, pedig volt arra is sansz. Fordulatos, látványos, parázs mérkőzést játszottak a csapatok. A Hali játékosai az utolsó másodpercig küzdöttek és dolgoztak ki helyzeteket, a legvégén is megvolt a lehetőség az egyenlítésre, de a szerencse ma nem állt melléjük, ez a kapott gólokról és a kimaradt helyzetekről is elmondható! Az esély továbbra is él, minden meccset hozni kell a kitűzött célhoz! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán, Vidák Balázs, Horváth Péter, Hajmási Milán

 

Nagy lendülettel estek egymásnak a felek. A Haladás korán, már a 2. percben megszerezte a vezetést, Dróth fordult le a védőjéről, és nagy gólt rúgott.A percek múlásával magára talált a házigazda, kiegyenlítettebb lett a meccs, de ekkor is a szombathelyiek akarata érvényesült. Dróth szerzett labdát erőszakosan a saját térfelén, végigvitte a kontrát, a kapusba lőtt, de a kipattanót az akciót kísérő Vidák elé pöckölte, aki közelről nem hibázott (0-2). A gól után a hevesen reklamáló hazai edzőt kiállították. Már úgy tűnt, hogy kétgólos szombathelyi előnnyel vonulnak szünetre a csapatok, amikor az első félidő utolsó percében egy hazai átlövés Hajmásin megpattanva a kapuban kötött ki – roppant szerencsés góllal szépített a Nyírgyulaj (1-2).

A szünetben kapust cserélt a Haladás. Sásdi Bálintot, Alasztics Marcell váltotta a kapuban.

Fordulás után aztán gyorsan – és váratlanul – fordított a házigazda: előbb egy szöglet perdült be a vasi kapuba, majd egy átlövés talált utat a lábak között (3-2). A peches gólok megzavarták a vasiakat, de aztán erőre kaptak, és Horváth Péter egy szép akció végén egalizált (3-3). Futottak, rohamoztak a zöld-fehérek, de ahelyett, hogy fordítottak volna, kaptak egy újabb gólt, ezúttal kontrából (4-3). A hajrában vészkapus játékra váltott a HVSE, Michel révén az egyenlítés sikerült is (4-4) – ám az utolsó másodpercben a brazil légiós ordító ziccert rontott, így a győzelem elmaradt.

Sziffer András:

"Peches gólokat kaptunk, de így is nyerhettünk volna. Küzdöttünk becsülettel, nem tudom elmarasztalni a fiúkat."

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar