Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Emberfeletti teljesítménnyel kiharcolta a csapatunk a győzelmet

2019.06.11.

Emberfeletti teljesítménnyel kiharcolta a csapatunk a győzelmet

Kútház Haladás VSE - MVFC Berettyóújfalu 2:2 (hosszabbítás után 3:3) (büntetőkkel 3:2)

Az NB I-es futsal bajnokság döntőjének 4. meccsét játszották Szombathelyen. A felek a mérkőzés előtt 2:1-re álltak, a Berettyóújfalunak volt több győzelme. Most a Haladás emberfeletti küzdelemben tudott egyenlíteni és kiharcolta az 5. mérkőzést! A találkozó ismét óriási izgalmakat és drámai végkifejletet hozott. Megismétlődött a múltkori utolsó perces végjáték, de most a Haladás egyenlített 14 másodperccel a lefújás előtt. A hosszabbítás sem hozott döntést, így 6 méteresekre került sor, amit a zöld-fehérek 3:2 arányban megnyertek! A hazaiak nagyot küzdöttek, jól funkcionáltak CSAPATKÉNT, mindent megtettek ezért a győzelemért! Mindezt úgy, hogy 2 piros lapot is kaptak! Köszönjük szurkolóinknak a ma esti támogatást, nélkületek ez nem sikerült volna! Együtt megcsináltuk! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán 2, Vidák Balázs

 

Az eddigieknél óvatosabban kezdtek a felek, de a Haladás nyitott támadóbb szellemben. És a hazaiak az első komoly helyzetüket gólra is váltották: Dróth fordult be a védőjéről, és vágta kapuba a labdát. A Berettyó feljebb tolta a játékát, így a jól védekező Haladás kedvére kontrázhatott. Benne volt a meccsben az újabb hazai találat.

A vendég távoli lövésekkel próbálkozott – a percek múlásával egyre gyakrabban. De a nagyobb helyzeteket a házigazda alakította ki. A Berettyó, ahogyan tőle megszokhattuk, nem válogatott az eszközökben: Amílcar könyökölte le Dróthot, mindenféle retorzió nélkül. Roppant szervezetten futballozott a Haladás, nem talált rajta fogást a vendég. Csak a gól hiányzott a játékából. Kellett a szünet a vendégeknek.

Fordulás után viszont alaposan bekezdett a Berettyó. Egy remek támadás végén gyorsan egyenlített, majd kapufával jelezte, hogy lendületbe jött. Szorult a Haladás, kellett ki idő, mire rendezte a sorait. Forrósodott a hangulat, pörgős ki, ki meccset vívtak a felek. A játékvezetők – akárcsak az első meccsen – elvesztették a fonalat. Szórták a faultokat, a sárgákat, és egy kemény belépő után kiállították Simicet – nagyon erősnek tűnt az ítélet. Nagy segítséget kapott a vendég. De kivédekezte, túlélte a két perces emberhátrányt a zöld-fehér gárda. Sőt, a folytatásban már futotta az erőből néhány kontrára is.

A Haladás korán elérte az öt csapatfaultot, ezért a vendégek bőszen dobálták magukat, és csak összehoztak egy kisbüntetőt. Nagy Imre 10 méterről elengedett löketét Alasztics védte, azonban a kipattanót a berettyói játékos közelről a léc alá bombázta. Rögtön vészkapusra váltott a Haladás. És megcsinálta a lehetetlennek tűnő feladatot a Haladás, ugyanis 14 másodperccel a vége előtt Vidák előtt fantasztikus gólt sarkazott (2-2)!

Jöhetett a kétszer öt perces hosszabbítás. A Haladás is kisbüntetőt rúghatott, Dróth pedig nem hibázott – fordított a Haladás. De a játékvezetők ámokfutása folytatódott: Pocaiai második sárgával lett kiállítva. Ismét emberelőnyben támadhatott a Berettyó. Roppant feszült volt a hangulat. Még a hosszabbítás második félidejének elején is emberhátrányban volt a Haladás, és ezúttal nem tudta kivédekezni, egyenlített a Berettyó (46. perc: 3-3). Küzdött becsülettel a megtizedelt, fáradó Haladás. Vidákot rúgták agyon az utolsó pillanatban, a játékvezetők sípja ezúttal néma maradt, így elmaradt a szombathelyi kisbüntető…

Büntetőpárbajra maradt a döntés – a hazai kaput Sásdi védte. Szombathelyi oldalról Michel, Dróth és Vas sem hibázott, míg a Berettyónál Amílcar rontott. Így a büntetőpárbajt 3-2-re megnyerte a Haladás. És 2-2-re mentette az egyik fél három megnyert meccsig tartó döntőt.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar