Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Elbukta a rangadót a Haladás

2018.11.06.

Elbukta a rangadót a Haladás

Kútház Haladás VSE – Futsal Club Veszprém 2:6 (1:3)

Az NB I-es futsal bajnokság 8. fordulójában a Veszprém csapata látogatott Szombathelyre. A nyugati rangadóra nagy volt az érdeklődés a Haladás csarnokban. Szép számban látogattak ki a szurkolók, akik nagyon jó hangulatot teremtettek. A mérkőzés sajnos nem a szombathelyiek elképzelése szerint alakult, mert hamar, már a 20. másodpercben megszerezték a vezetést a vendégek. A zöld-fehérek végig futottak az eredmény után. Nagyon sok helyzetet dolgoztak ki a Hali játékosai, de a nagyobbnál-nagyobb ziccerek is kimaradtak, köztük még egy 6 méteres is. A mérkőzés végén vészkapussal rohamoztak a zöld-fehérek, de ez sem volt célravezető, sőt a veszprémiek ekkor tudták növelni előnyüket, így nagy arányban nyertek a Rohonci úton, ami azért nem tükrözi hűen a játék képét. A bajnokság még hosszú, lesz idő revánsot venni. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Leonardo Mendes, Michel Melo

 

A Veszprém nekiesett a Haladásnak, és egy erőszakos labdaszerzés után 20 másodperc elteltével máris előnybe került. A HVSE nehezen tért magához, egymást érték a veszprémi helyzetek. De a percek múlásával azért felvette a tempót a házigazda is. Egyre többet pattogott a labda a veszprémi kapu előtt, de kimaradtak a szombathelyi ziccerek. És ahogyan ilyenkor lenni szokott, egy kontrából növelte előnyét a vendég. Michel léc alá vágódó bombája hozta vissza a hazai reményeket (12. perc: 1-2). Ám Tar második, távoli gólja is szépre sikeredett – csak éppen a hazai kapuban kötött ki a labda (1-3). A folytatásban a görcsösen játszó Haladás nem tudta feltörni a veszprémi védőfalat.

A Haladás kihagyott helyzetekkel kezdte a második játékrészt – Mendes a büntetőt is elpuskázta. De rohamozott tovább a házigazda, a vendég pedig próbált kontrázni. Múltak a percek, egyre keményedett a meccs, nem kímélték egymást a játékosok. A Haladás többször is odaért ellenfél kapuja elé, érett a hazai gól. A Veszprémnek kevesebb helyzet is elég volt: Tatai volt eredményes egy szabadrúgásvariáció végén (29. perc: 1-4) – elúszni látszott a meccs a hazaiak számára. Nem adta fel, Mendes közeli találatával zárkózott a Haladás. Majd korán vészkapusra váltott. És nyomasztó fölényben futballozott, de jobbnál jobb ziccerek is kimaradtak. A másik oldalon viszont az egyedül hagyott Tar ismét betalált – és ezzel érezhetően pontot tett a mérkőzés végére. A Veszprém a végén még kisbüntetőből is betalált.

A veszprémi győzelem megérdemelt, de a különbség túlzott.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar