Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Együtt maradt a csapat

2020.04.29.

Együtt maradt a csapat

A Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának játékosai, a szakmai stáb és a vezetőség tagjai mind elfogadták a módosított, csökkentett fizetéseket tartalmazó új szerződéseket.

A koronavírus-járvány okozta nehézségek miatt a Haladás VSE is kénytelen volt megszorító intézkedéseket hozni – az egyesület többek között fizetéscsökkentéssel próbál úrrá lenni a gazdasági nehézségeken. A megszorítások természetesen az egyesület egyik legsikeresebb szakosztályát, a friss Magyar Kupa-győztes, nagyszerű szezont teljesítő NB I-es futsalcsapatot is érintették.

 

 A klubvezetés múlt héten küldte ki a játékosoknak, a szakmai stáb és a vezetőség tagjainak a csökkentett fizetésekre vonatkozó szerződésmódosításokat – tudtuk meg Pálmay Tamás futsal-szak­ágvezetőtől. – Mindenki hétfőig kapott időt arra, hogy átgondolja a helyzetet, tanulmányozza a kontraktus módosítását – és döntést hozzon a jövőjét illetően. Mindenki átérezte a jelenlegi helyzet súlyát, és elfogadta a módosított szerződést. A módosított szerződések az első körben június 30-áig érvényesek, aztán, ha a helyzet nem javul, akkor továbbra is érvényben maradnak. Nem tagadom, örülök, hogy a futsalközösség ilyen egységes, egyben felelős döntést hozott.

A bajnokság folytatását illetően Pálmay Tamás nem tudott új információkkal szolgálni, a zöld-fehér élklub továbbra is várja a Magyar Labdarúgó Szövetség döntését. A Haladásra még várna hét felsőházi meccs, illetve egy vélhetően öt mérkőzésig tartó döntő.

forrás: vaol.hu
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar