Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Dupla mérkőzés Szombathelyen

2019.10.05.

Dupla mérkőzés Szombathelyen

Mindkét csapatunk pályára lép a Haladás Sportcsarnokban! Először az NB I-es, majd az NB II-es bajnoki mérkőzést lehet megtekinteni!

Szurkoljunk a helyszínen a futsalosainknak. Hajrá Hali!

Haladás VSE – Nyírgyulaj KSE

Az NB I-es futsal bajnokság 6. fordulójában a Nyírgyulajt fogadja a Haladás VSE csapata a Rohonci úton. Hétfőn egy igen izgalmas, jó futsal mérkőzést láthatnak a Haladás Sportcsarnokba kilátogató szurkolók. A tabellán jelenleg 2. és 3. helyen álló csapatok mérik össze a tudásukat. A Nyírgyulaj 1 ponttal előzi meg a szombathelyieket, nekik 1 döntetlenjük van a 4 győzelem mellett, míg a Haladás 4 győzelemmel és 1 vereséggel áll. A vendégek lendületes, gyors futsalt játszanak, nehéz mérkőzésre kell számítani.

Haladás VSE II. – PTE PEAC R-Bus

A 6. forduló következik az NB II-es futsal bajnokságban. A Haladás 2. számú, fiatal csapata hazai pályán játszik. A pécsieket fogadják a zöld-fehérek. A felnőtt csapatunk mérkőzése után lépnek parkettre a Rohonci úton. A hazaiak a 3., míg a vendégek a 7. helyen állnak a tabellán.

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar