Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Dróth Zoltán az ősz legjobbja!

2021.01.28.

Dróth Zoltán az ősz legjobbja!

Dróth Zoltán az ősz legjobbja!

A futsalhungary.hu az NB I-es csapatok vezetőedzőit kérte fel hogy értékeljék a játékosok őszi szezonban nyújtott teljesítményét és válasszák ki az általuk legjobbnak tartott öt játékost a teljes mezőnyből. Az edzők szavazatai alapján az első helyet Dróth Zoltán érdemelte ki. A legjobbak listáján szerepel még Milos Simic, Dávid Richárd és Alasztics Marcell válogatott játékosaink is.

Gratulálunk, fiúk! Hajrá, Hali!

Szavaztak az edzők a férfi NB I legjobb őszi játékosaira. Szokásunkhoz híven, minden szakember öt játékost nevezhetett meg, 5-4-3-2-1 pontot adva nekik, a helyezésnek megfelelően. A voksolásnál lehetett külföldire, magyarra, kapusra, mezőnyjátékosra szavazni, belátásuk szerint.

Úgy gondoljuk, hogy legjobban a szakemberek tudják megítélni a minőséget, főleg úgy, hogy ebben a szezonban, már szinte minden mérkőzést lehetett figyelemmel kísérni a Sport TV és a különböző stream csatornák jóvoltából. A szavazásokba természetesen belefér valamennyi szubjektivitás, de most először éreztük úgy, hogy az edzők komolyan vették a felkérést, és klubszínektől függetlenül szavaztak.

Óriási versenyben volt a két magyar Top csapat reprezentáns játékosa Dróth Zoltán és Rábl János, és az utolsó szavazó előtt, még azonos pontszámmal álltak. Annak ellenére nyert Dróth, hogy a tíz edző közül rá csak hatan, míg Rábl Jánosra nyolcan voksoltak. A Dróthra szavazók közül viszont senki sem ajánlott a harmadik helynél kevesebbet, Rábl pedig nem kapott javaslatot az első helyre.

A harmadik helyet holtversenyben Pál Patrik és Milos Simic szerezték meg, úgy hogy mindketten két-két első helyet kaptak az edzőktől.

Az idei ősz felfedezettje a kecskeméti Mánya Szabolcs, aki úgy lett az ötödik helyezett, hogy a saját edzőjétől nem kapott szavazatot.

Az ötödik hely után már 10 pont alatt tudtak pontot szerezni a játékosok, mivel itt már senki nem kapott három szavazattól többet, és ez megszórta a mezőnyt.

Az NB I-es góllövőlistát jelenleg 17 góllal vezető Tatai József a 6. helyet szerezte meg nyolc ponttal.

Összesen 19 játékos kapott szavazatot az ötven lehetséges közül (mivel 10 edző x 5 szavazat) és az FTC valamint a Nyírgyulaj kivételével minden klubból volt érdekelve játékos.

A legtöbb játékos az MVFC-ből kapott jelölést (5), a Haladásból 4, míg a Kecskemétbő 3 fő.

 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar