Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Dróth Zoli most főállású apuka

2020.04.06.

Dróth Zoli most főállású apuka

A koronavírus-járvány miatt hazánkban is hetek óta szünetelnek a különböző sportági bajnokságok, így természetesen a futsal pontvadászata is leállt.  Játékosaink közül most Dróth Zolit kérdeztük arról, hogy miként telnek a napjai.

Nagyon egyszerű a válasz, mert most tényleg minden a gyerekek körül forog – kezdte a helyzetjelentést a magyar futsal ikonikus figurája. – Akár azt is mondhatnám, hogy főállású apuka lettem, mert szinte minden időmet a két gyerkőccel töltöm. Nagyon sokat játszunk. Vásárolni is csak a feleségem jár el.

  • Itt maradtatok Szombathelyen vagy máshol töltitek ezt a minden szempontból nagyon nehéz időszakot?

Itt vagyunk Szombathelyen és a rokonokkal sem találkozunk személyesen. A nagyszülőkkel is csak telefonon és az interneten beszélgetünk. Ők most csak a világhálón láthatják az unokáikat, de úgy gondolom, hogy így tudunk rájuk is vigyázni. Nehéz ez a szituáció, de mindenkinek be kell tartania a szabályokat, mert csak így együtt tudunk a járványon úrrá lenni. Nagyon fontos, hogy lehetőleg mindenki maradjon otthon!

  • Hogyan tudsz most edzeni, mit tudsz tenni annak érdekében, hogy formában maradjál?

A kötelező feladatokat rendszeresen megkapom Juanra mestertől. Szerencsére van egy kisebb kertem, ahol a labdás gyakorlatokat meg tudom csinálni, erősíteni pedig a lakásban is tudok. A munkavégzést dokumentálnunk kell, amit aztán el is küldünk a vezetőedzőnknek. Futás külön nincs kiírva, de akinek van rá lehetősége, természetesen csinálhatja.

  • Mennyire várod a folytatást?

 Már csak azért is várom, mert a kényszerű szünet előtt nagyon jól ment a Halinak. Megnyertük a Magyar Kupát és a bajnokságban is felfelé ívelő volt a formánk. Nagyon nehéz ezt a helyzetet mentálisan feldolgozni. A legrosszabb a bizonytalanság, de sportolók vagyunk, úgy kell készülnünk, úgy kell élnünk, hogy bármikor folytatni tudjuk a megkezdett munkát. Akár éppenséggel a megszakított bajnokságot. De addig is vigyázzunk egymásra!
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar