Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Bronzérmes a Haladás Futsal Csapata

2018.06.09.

Bronzérmes a Haladás Futsal Csapata

Swietelsky-Haladás VSE – Dunaferr Renalpin FC 5:3 (1:1)

Pénteken játszották a bronzért folytatott küzdelem 3. mérkőzését, Szombathelyen. A csapatok kitettek magukért, nagyon jó, pörgős, izgalmas mérkőzést játszottak egymással, igazi bronzmérkőzés volt. A Haladás hátrányból felállva, óriási csatában, megérdemelten szerezte meg a bronzérmet. Ezzel a győzelemmel a Swietelsky-Haladás VSE Futsal csapata a 2017/2018-as NB I-es futsal bajnokság 3. helyén végzett! Köszönjük a bíztatást, ez nagyban hozzájárult a sikerhez, mert a mérkőzésen a hazai közönség volt a 6. ember! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán 2, Öreglaki Norbert, Vidák Balázs, Michel Melo

 

Szombathelyen a Haladás, Dunaújvárosban a Dunaferr nyert – így szükség volt az egyik fél két megnyert meccséig tartó párharc 3. felvonására is. A komoly téttel bíró, a dobogóról döntő összecsapásról a hazaiaktól Hajmási eltiltás, Sásdi pedig sérülés miatt hiányzott.

Nagy lendülettel estek egymásnak a felek. A komolyabb helyzeteket a Haladás dolgozta ki, Rigónak volt munkája bőven – a Dunaferr kontráiban is rejlett veszély. Erős volt a tempó, kemény párharcokat láthatott a közönség. Érett a hazai gól, ám egy szögletvariációból a szervezett vendégek szereztek vezetést. Rákapcsolt a Haladás, és rögtön egyenlített (14. perc: 1-1). A folytatásban nyílt volt a meccs, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek – de több gól nem esett az első félidőben. Feszült hangulatban vonultak öltözőbe a csapatok.
A második félidőt rögtön góllal nyitotta a Dunaferr. És lendületben maradt, növelte is az előnyét. Ám Dróth is villant egyet, zárkózott a Haladás (24. perc: 2-3). Közben elszabadultak az indulatok, a játékvezetők nehezen követték az eseményeket. Ettől függetlenül a vasiak átvették az irányítást. Beszorult, kőkeményen védekezett a vendég – valamint várt a hibára, ügyesen kontrázott. Fogytak a percek, egyre jobban kinyílt a Haladás, a hajrában vészkapusra is váltott. A 37. percben a felső léc mentette meg a hazaiakat. Válaszként szűk egy perc alatt érkezett két hazai gól: Vidák egyenlített, majd Dróth szerzett labdát, vitte a hátán az emberét, és a kapuba bombázott (38. perc: 4-3). A Dunaferr rögtön vészkapusra váltott. De a meccset Michel üres kapus gólja zárta!
Óriási csatában, megérdemelten szerezte meg a bronz-érmet a Haladás. És ne feledjük: idén Magyar Kupát is nyert a csapat.

 

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar