Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Befejeztük az alapszakaszt

2021.02.15.

Befejeztük az alapszakaszt

Futsal NB I. 18. forduló

Újpest RFC-220Volt - Haladás VSE 2-1 (1-0)

Gólszerzőnk: 37’ Gerencsér Antal

Az NB I-es futsal-bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában ugyan 2–1-re kikapott erősen tartalékos összetételben felálló csapatunk az Újpest otthonában, ám így is az első helyről kezdheti majd vasárnap 16 óra 45 perckor a Kecskemét ellen a felsőházi rájátszást.

Az már a Berettyóújfalu elleni győzelemmel biztossá vált, hogy a Hali nyeri meg az alapszakaszt, ebből adódóan a fővárosi vendégjátékra Vas Ádámot, Dróth Zoltánt és a brazil Darrieert nem nevezte Juanra mester, Alasztics Marcell és Milos Simic pedig a kispadon „kezdett”. Így nem is volt annyira váratlan, hogy a 4. percben egy szép kényszerítőzést követően Suscsák Máté megszerezte a vezetést a liláknak. A folytatásban is jóval veszélyesebben támadtak a hazaiak, és csupán a remekül védő Gyimesi Mátén múlott, hogy nem kerültünk nagyobb hátrányba. A félidő hajrájában már a mieink előtt is adódtak lehetőségek, de az eredmény maradt 1–0 a vendéglátók javára.

A második félidőt egyértelműen agresszívebben kezdte listavezető csapatunk, de ennek ellenére ismét az újpestiek találtak egy gólt, a 26. percben Suscsák Máté távoli lövése kötött ki kapunk bal oldalában. Ezt követően komoly energiákat mozgósítottunk az egyenlítés érdekében, ám csak a szépítés jött össze a 37. minutumban. Ekkor Gerencsér Antal lábáról pattant a kapuba egy harmatosra sikeredett újpesti felszabadítási kísérlet. Sajnos a hajrában már nem változott az eredmény, így 2–1-re nyertek a fővárosiak, megszakítva ezzel a Hali 17 mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozatát.  

Juanra Calvo vezetőedző:

- Azt már a Berettyó-meccs után megbeszéltük, hogy a kulcsembereinket pihentetjük az Újpest ellen, ugyanis sokat kivett belőlük a válogatott programja és a hajdúságiakkal megvívott rangadó. Természetesen sajnálom, hogy elveszítettük a meccset és a veretlenségünket, de a fiataljaink sok lehetőséget kaphattak a meccsen. Persze így is nyerni akartunk, de azért nekik még sokat kell erősödniük. Lélekben szerintem már szinte mindenki a vasárnapi, Kecskemét elleni derbire készült, mivel azzal kezdjük a felsőházi rájátszást.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar