Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Állítsuk talpra Noelt!

2021.02.05.

Állítsuk talpra Noelt!

A Dogs Elite és Ultras Savaria Basketball szervezett szurkolói csoportok kezdeményezésére és megkeresésére csatlakozott három szombathelyi sportszervezet – Falco KC, Haladás VSE és a Király SE – a Noel gyógyulásáért indított akcióhoz!

A közös akció Noelért, egy Vas megyei kisfiúért indult, aki az SMA II. betegségben szenved,  ami egy ritka, genetikai úton öröklődő betegség. A gyógyuláshoz egy speciális génterápia szükséges, melyet a kisfiúnak kétéves koráig kell megkapnia ahhoz, hogy teljesen felépülhessen. A terápia 730 millió forintba kerül, és Magyarországon jelenleg nem tartozik az államilag támogatott kezelések közé.

Noel érdekében rengetegen mozdultak meg, magánszemélyek, civil szervezetek, cégek - és immár sportegyesületek, szurkolói csoportok is támogatják a gyűjtést.

A Dogs Elit, a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának egyik legrégebbi szervezett drukker csoportosulása, és az Ultras Savaria Basketball (USB), a Falco KC szurkolói csoportja 100-100 ezer forintot ajánlott fel Noelnek.

Őze Balázs (Dogs Elite) és Mondl Szilárd (USB) felkérésére a kezdeményezéshez első szóra csatlakozott a Falco Vulcano-Energia KC Szombathely kosárlabdacsapata, a Haladás VSE futsal-szakosztálya és Király Gábor sportegyesülete, a Király SE is. Az egyesületek válogatott sportolóik által aláírt mezeket ajánlottak fel, amelyekre bárki nyilvánosan licitálhat majd, aki szeretne segíteni Noelnek.

A Falco két saját nevelésű szombathelyi válogatott játékosa, Váradi Benedek és Perl Zoltán aláírt dresszét bocsájtja aukcióra, a futsalosoktól a nemzeti válogatott csapatkapitánya, Dróth Zoltán szignózott mezére lehet licitálni, míg a Király SE-től a 108 fellépésével válogatottsági rekorder Király Gábor, valamint a 35-szörös válogatott Halmosi Péter írta alá az egyesület sárga mezét, abban a reményben, hogy minél magasabb összegért kel majd el a nyilvános árverésen.

A mezekre egy, a Noel gyógyulásáért létrejött nyilvános csoportban lehet majd licitálni, itt: 

https://www.facebook.com/groups/253372286132586 

2021.02.08-15. között.

A dresszek kikiáltási ára egyenként 30.000 forintról indul.

Az akcióban résztvevő három szombathelyi egyesület és két szervezett szurkolói csoport őszintén hiszi, hogy a Noel gyógyulásáért indított kezdeményezés eléri célját, és sok-sok felajánlásból végül összegyűlik a speciális génterápia megkezdéséhez szükséges összeg!

Egyúttal arra hívja fel a figyelmet, hogy aki teheti, lehetőségeihez képest segítse Noel ügyét.

Akár a nyilvános licit során, akár más eszközökkel.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar