Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

U 17 korosztály: 2003-ban, 2004-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 2002-ben, 2000-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

Alapszakasz 3. lett a Haladás

2019.02.12.

Alapszakasz 3. lett a Haladás

Kútház Haladás VSE – Aramis SE 5:1 (2:1)

Az alapszakasz záró fordulójához érkezett az NB I-es futsal bajnokság. A Haladás az Aramis csapatát fogadta. Nagy volt a tét a szombathelyiek számára, mert az alapszakaszbeli helyezésről döntött a találkozó. Az első játékrész nagy küzdelmet hozott, sok zöld-fehér lövés érkezett a vendég kapura, de vezetést mégis az Aramis szerzett. Majd a vasiak 1:0-s hátrányból már az első félidőben fordítani tudtak. Innentől pedig nem volt kérdéses a győztes kiléte. A mérkőzés végére a Haladás magabiztosan nyert és ezzel 3. helyen zárta az alapszakaszt! Következik a rájátszás, ahol már minden meccs „élet-halál” harccal ér fel! Hajrá Hali!  

Gólszerzők: Dróth Zoltán 3, Hajmási Milán, Milos Simic

A találkozót nagy lendülettel kezdte a Haladás – Dróth és Michel is távoli lövésekkel tesztelte az Aramis kapusát. Pillanatokra volt csak a labda a vendégeknél, akik kontrákra rendezkedtek be. És meg is szerezték a vezetést egy szép ellentámadásból (4. perc: 0-1). A folytatásban kellett kis idő, mire a szombathelyiek magukhoz tértek a meglepetésből. Szervezett, lelkes futsallal nehezítette meg a házigazda dolgát a vendég. Dróth egyenlített, egy oldalberúgás után vágta kapuba a labdát. Egyenlő erők csatáztak, mindkét kapu előtt adódott lehetőség. Jól tömörült, jól védekezett az Aramis, veszélyesen kontrázott. A félidő második felét aztán ismét megnyomta a HVSE, aminek eredményeképpen ismét megszerezte a vezetést, Simic gurított kapuba egy ziccerig kijátszott akció végén. Lendületbe jött a házigazda, beszorult az Aramis. Kezdett keményedni a csata, parázs párharcokba mentek bele a játékosok. Komoly indulatoknak vetett véget a félidő végét jelző sípszó.

Fordulás után sem vett vissza a tempóból a Haladás, és gyorsan növelte az előnyét. Hajmási és Dróth vitt végig egy kontrát, végül utóbbi pöckölt közelről hanyagul a kapuba – több földön fekvő Aramis-játékos gyűrűjében (22. perc: 3-1). Nem sokkal később Hajmási helyzeténél a kapufa segített a vendégeken. Ekkor már komoly fölényben futballozott a Haladás. Az Aramis küzdött becsülettel, de főleg védekezésre futotta az erejéből, kapura nem jelentett veszélyt. Dróth évezte a játékot, könnyedén hámozta át magát több ellenfelén is, és szerezte meg saját maga harmadik, csapata negyedik gólját. Szűk tíz perc volt hátra, amikor vészkapusra váltott az Aramis. De így sem igen tudott mit kezdeni a roppant szervezett házigazdával, nem került helyzetbe. Ám nem lankadt a budaörsi gárda, csípett, harapott. A Haladás tette a dolgát, higgadtan futballozott, az idő fogyott, semmi nem veszélyeztette a vasiak győzelmét. A mérkőzés végére Hajmási tett pontot, aki egy szép egyéni alakítás végén helyezett precízen a kapuba – éppen annyi hely volt, ahol a labda elfért.

Magbiztos győzelmével a Haladás a harmadik helyen zárta az alapszakaszt, és jó formában várhatja a folytatást, a rájátszást.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar