Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

Alapnak nem rossz

2020.03.03.

Alapnak nem rossz

Haladás VSE-Aramis SE 4:0 (1:0)

A felsőházi rájátszás első fordulójában 4:0 arányú győzelmet aratott élvonalbeli futsalcsapatunk. A mieink főként a második félidőben játszottak jól és eredményesen az Aramis SE ellen. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán, Hajmási Milán, Gerencsér Antal, Madson Abreu

Erősen tartalékos együttessel, négy hiányzóval érkezett Szombathelyre az Aramis együttese. Ehhez képest a derbi első nagy helyzete a vendégek előtt adódott az 5. percben, de nem tudtak élni a lehetőséggel. A Hali elég nehezen lendült játékba és csupán a 12. minutumban veszélyeztettek először Juanra mester tanítványai. Ekkor Milos Simic lőtt centikkel a kapu mellé. Nem sokkal később Dróth Zoltán már jóval pontosabban célzott: nagy erővel bombázott a jobb alsó sarokba. Mivel több gól nem esett az első játékrészben, a félidőben 1:0-ás vasi vezetés állt a táblán.

Térfélcserét követően jóval nagyobb ritmusban nyitottak a hazaiak és ennek meg is lett az eredménye. Előbb Hajmási Milán, majd pedig Gerencsér Antal talált a kapuba. A 28. percben aztán Madson megpattanó lövése is a hálóban kötött ki és a brazil légiós ezzel be is állította a 4:0-ás végeredményt.

Juanra Calvo vezetőedző:

- Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, bár azt picit sajnálom, hogy nem sikerült több gólt szereznünk. A védekezésünkkel nem volt probléma most sem, elvégre érintetlen maradt a hálónk. Ezzel a sikerrel megszilárdítottuk a második helyünket a tabellán és a győzelmünk jó alap lehet a folytatásra nézve.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar