Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

A listavezetőt verte a Haladás futsal csapata

2018.01.16.

A listavezetőt verte a Haladás futsal csapata

Swietelsky-Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu 4:2 (2:1)

A Haladás futsal csapatának sikerült a bravúr Szombathelyen, az Aréna Savariában. A Berettyóújfalu érkezett a vasiakhoz hétfő este, az NB I-es futsal bajnokság 13. fordulójában. A vendégek a tabella élén állnak, így ők voltak papíron az esélyesebbek. A Haladás viszont hazai pályán, saját szurkolói előtt nem adta meg magát. Nagyot küzdöttek a szombathelyi játékosok, jól használták ki a helyzeteiket, keményen védekeztek, mindent megtettek a sikerért. Megérdemelten tartották Szombathelyen a 3 pontot. Nagy győzelem volt a fiúktól, jár a gratuláció az egész csapatnak!

Gólszerzők:

Hajmási Milán, Vidák Balázs, Michel Melo, öngól

 

A Haladás három kulcsemberét (Sásdi Bálintot piros lap miatt, Gyurcsányi Zsoltot és Leonardo Mendest sérülés miatt) nélkülözve fogadta a bombaerős Berettyót – a találkozónak a vendégek futottak neki esélyesként.


Agresszívan kezdett a Haladás, de a Berettyó is felvállalta a nyílt játékot, így jó iramot diktáltak a felek. A vezetést pedig egy parádés kontra végén a Haladás szerezte meg. Sőt, szűk egy percen belül jött egy újabb villámgyors HVSE-támadás, és máris 2-0-ra vezetett a házigazda. És a folytatásban is az összes hazai kontra életveszélyes volt. Űzte, hajtotta ellenfelét a Haladás. Időt kért, majd rögtön szépített a Berettyó (10. perc: 2-1). Megnyugodott, rákapcsolt a vendég – egy támadásból két kapufát is rúgott. De a vasiaktól is futotta azért ellentámadásokra. A szünetben érett a meglepetés.
Fordulás után óriási lendülettel nyitott a Berettyó. De a Haladás gyorsan kiszabadult a szorításból, kontrákkal próbálkozott. Többet volt a labda a vendégeknél, de helyzetet alig dolgoztak ki. A 28. percben Da Silva utolsó emberként megengedett magának egy szemtelen cselt Márkus ellen, aki elvette tőle a labdát, mire a Berettyó légiósa lerántotta – amiért kiállították. Az emberelőnyt pedig góllal használta ki a Haladás. Sőt, egy szerencsés átlövésből pedig megszerezte negyedik gólját is (31. perc: 4-1). Eldőlni látszott a mérkőzés. Vészkapusra váltott a Berettyó, és szépített. A hajrát pedig nagyon megnyomta. A Haladás hősiesen védekezett a létszámfölény ellen. A percek pedig leperegtek, és megszületett a meglepetés: a Haladás legyőzte a Berettyóújfalut. Kiérdemelték a vastapsot a zöld-fehérek. 

forrás: vaol.hu – Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar