Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2010 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2009-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2006-ban, 2007-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakág vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

A Haladást választotta Dróth Zoli

2020.06.21.

A Haladást választotta Dróth Zoli

A Haladás VSE futsal szakosztálya még mindig rendkívül fiatal, hiszen alig tíz éve, hogy életre hívta néhány elszánt játékos és sportvezető. Akkor még senki nem gondolta, hogy egyszer hazánk futsal történetének egyik – ha nem a legnagyobb – csillaga Szombathely sikeréért fog küzdeni. Már pedig ez történt, amikor 2018 év elején leigazolta a Haladás Dróth Zoltánt.

A külföldről hazatért játékosért sorban álltak a magyar és külföldi csapatok, aki ennek ellenére is a vasi klub megkeresését fogadta el. Jól mutatja, hogy azóta a klub kétszer is elhódította a Magyar Kupa elsőséget és a bajnokságban is rendre a dobogón végzett. A legutóbbi sajtótájékoztatót követően kaptuk mikrofon végre a támadót, aki elárulta, hogy miért hosszabbította meg szerződését…

forrás: hungarysport.hu
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar