Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

A Haladásnál az előny a Bronzcsatában

2018.06.02.

A Haladásnál az előny a Bronzcsatában

Swietelsky-Haladás VSE – Dunaferr Renalpin FC 3:1 (1:0)

Az idei NB I-es futsal bajnokságban a 3. hely sorsa két győzelemmel dől el. A Haladás és a Dunaújváros küzd a bronzéremért. A szombathelyiek hazai pályán fogadták az újvárosiakat. Az első találkozó nagy küzdelmet, nagy iramot hozott. Az Aréna Savariában a vasiaknak sikerült előnyhöz jutni. Megnyerték a találkozót, így 1:0 az előnyük a párharcban. Hétfőn Dunaújvárosban kell újra bizonyítani, győzni és akkor lezárják, eldöntik a bronz sorsát. Vereség esetén, pénteken, Szombathelyen lesz a 3. mérkőzés. Hajrá Hali!

Gólszerzők: Dróth Zoltán 2, Andersson Santos

Nagy iramban indítottak a csapatok, az első percek kiegyenlített játékot hoztak, a hazaiak többet próbálkoztak lövésekkel, ám ezek célt tévesztettek. Nem egészen négy perc elteltével aztán Dróth távoli, lapos szabadrúgása akadt be a hosszú, bal sarokba (1-0). A vezetést követően kiegyenlítetté vált a játék, de nagy helyzet a szombathelyiek előtt adódott. A hazaiak ügyesen adogattak és masszívan védekeztek, okosan őrizték előnyüket. A dunaújvárosiak sok passzal építették fel támadásaikat, de nem boldogultak a hazai kapu előtt, vagy ha igen, Sásdi védett nagyokat. A félidő végére a másikra megélénkült a meccs, hol az egyik, hol a másik kapu előtt alakult ki veszélyes szituáció.

Szünet után álmosan kezdett a hazai együttes, fél perc elteltével Hosszú labdáját Fekete egy lépésről vágta a hálóba (1-1). Majd egy perc múlva Fridrich a bal kapufát találta telibe. Veszélyesebbek voltak a vendégek, ám gólt a hazaiak szereztek: Dróth passzát a bal oldalon felfutó Santos helyezte a bal sarokba (2-1). A dunaújvárosiak birtokolták többet a labdát, a szombathelyiek jobbára gyors kontrákat vezettek. Egy ilyen akció után a 35. percben a kapusról kipattanó labdát Dróth lőtte két méterről a bal sarokba (3-1). Eldőlt a találkozó, a hazaiak már nem engedték ki kezükből a győzelmet.

Az egyik fél két nyert mérkőzéséig tartó párharc állása: 1-0 a Haladás javára.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar