Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

A Haladás futsal csapata magabiztos sikert aratott idegenben

2018.11.13.

A Haladás futsal csapata magabiztos sikert aratott idegenben

Aramis SE - Kútház Haladás VSE 1:6 (0:3)

Az NB I-es futsal bajnokságban idegenben folytatta a szereplést a Haladás futsal csapata. Budaörsre látogattak a szombathelyiek az Aramis otthonába. A csapaton látszott, hogy bizonyítani akarnak a múlt fordulóban elszenvedett vereség után. A Hali játékosai látványos, jó játékkal rukkoltak elő, szemet gyönyörködtető gólokat lőttek. Megérdemelten született vasi siker ilyen arányban is, egy taktikusan játszó, jól futsalozó Aramis ellen. Gratulálunk a csapatnak! Hajrá Hali!

Gólszerzők:

  • Dróth Zoltán 3
  • Milos Simic 2
  • Hajmási Milán

 

Lassan lendült játékba a Haladás, egy agresszív csapattal találta szembe magát. De aztán rendezte a sorait, pontosabb játékra váltott, aminek eredményeképpen rúgott gyorsan két gólt (9. perc: 0-2). Aztán Sásdi kapuba tartó emelését „védte” a hatoson kívül a hazai kapus, amiért kiállították. A szabadrúgást pedig egy begyakorolt figurából gólra is váltotta a szombathelyi gárda. Kellett a szünet a hazaiaknak. De a zöld-fehérek fordulás után sem lassítottak, sorra dolgozták ki a helyzeteket, nem tudta tartani a lépést a házigazda. Jött is a negyedik Haladás-gól. Korán eldőlni látszott a mérkőzés – egy váratlan találattal ugyan szépített az Aramis, de ez a gól nem változtatott a játék képén. Sokat játszott vészkapussal a házigazda, de így sem tudott mit kezdeni ellenfelével, sőt sok labdát lopott a Haladás, de a helyzetek zömét elpuskázta. Igaz, két szombathelyi találat még így is belefért a meccsbe. Simán, a vártál talán könnyebben érvényesítette a papírformát a Haladás.

Sziffer András: – Elégedett vagyok a látottakkal, az eredménnyel. Jól játszottunk, jól harcoltunk, szervezetten, csapatként dolgoztunk – és most berúgtuk a helyzeteinket, nem úgy, mint az előző fordulóban a Veszprém ellen. De a helyzetek alapján akár nagyobb arányban is legyőzhettük az egyébként jól futsalozó Aramist.

forrás: vaol.hu – Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar