Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2009 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2008-ban, 2007-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2005-ben, 2006-ban született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal szakágvezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

A Final Fourba jutottunk

2020.02.13.

A Final Fourba jutottunk

Dunaferr Due Dutrade FC - Haladás VSE 2:4 (0:3)

Akárcsak Szombathelyen, a dunaújvárosi visszavágón is 4:2 arányban nyert a Haladás VSE a Dunaferr ellen, így csapatunk 8:4-es összesítéssel jutott be a Magyar Kupa négyes döntőjébe, melyet február 22-23-án az Aréna Savariában rendeznek meg.

Gólszerzők: Hajmási Milán 2, Milos Simic, Dróth Zoltán

Remekül kezdődött a negyeddöntő visszavágója, ugyanis Dróth Zoltán parádés átadása után Hajmási Milán már a második percben megszerezte a vezetést a Haladásnak. A folytatásban ugyan a hazaiak is veszélyeztették pár alkalommal a magabiztosan védő Alasztics Marcell kapuját, ám az újabb gólt is a mieink szerezték: a 12. percben a Milos Simic által legurított szabadrúgást helyezte Dróth Zoltán a hálóba. Nem sokkal később pedig már 3:0-ra vezettek a szombathelyi zöld-fehérek, mivel Milos Simic használta ki a Duna-partiak kapitális védekezési hibáját.

A háromgólos Hali-előnyről induló második félidő, akárcsak az első, egy Hajmási-találattal kezdődött: ezúttal Vas Ádám passzát lőtte a hálóba a vasiak újdonsült gólgyárosa. Ezt követően Juanra mester pihentette legjobbjait és inkább a fiatalokat szerepeltette. Így pedig sikerült is a hazaiaknak szépíteniük: előbb Klacsák Bence, majd pedig Csányi Dávid vette be Gyimesi Máté kapuját. Utóbbi 10 méteresből lőtt góljával alakította ki a 4:2-es végeredményt.

A Haladás kettős győzelemmel, 8:4-es összesített gólaránnyal jutott be a hazai rendezésű Final Fourba.

Juanra Calvo vezetőedző: - Gratulálok valamennyi játékosomnak, mert mindenki megtette a magáét, aki a pályára lépett.  Koncentráltan játszottunk az első pillanatoktól és ezúttal sokkal jobbak voltunk, mint az ellenfél. Nem véletlen, hogy az öt a négy elleni játékkal meg sem próbálkoztak. Nagyon örülök, hogy bejutottunk a Final Fourba.

Horváth Péter csapatkapitány: - Végig csapatként játszottunk és ez nagyon fontos volt, akárcsak az, hogy igen hamar vezetést szereztünk. Ezzel lényegében tudatosítottuk is a hazaiakkal, hogy itt ma nem nyerhetnek. Óriási dolog, hogy az Aréna Savariában a saját közönségünk előtt szerepelhetünk a négyes döntőben. Bízunk abban, hogy a szurkolóink segítségével sikerül ismét megnyernünk a Magyar Kupa küzdelmeit.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar