Elérhetőségek

Kútház Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail: futsalhaladas@gmail.com
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email: futsalhaladas@gmail.comFelnőtt csapat: Hírek

A címvédő megálljt parancsolt a Halinak a rangadón

2018.04.26.

A címvédő megálljt parancsolt a Halinak a rangadón

Rába ETO – Swietelsky-Haladás VSE 7:2 (3:0)

A csütörtöki rangadón, Győrben a címvédő otthonában lépett parkettre a Haladás futsal csapata. Az ETO megálljt parancsolt a nagy menetelésben lévő, a rájátszásban 3 győzelemmel álló vasiaknak. A zöld-fehér csapatunk küzdött, próbálkozott, vészkapussal játszott egy teljes félidőt, de ezen a napon nem voltak egyenrangú ellenfelei a Rába partiaknak, akik 5 góllal bizonyultak jobbnak. A Szombathelyen kitűzött nagy cél, a bajnoki döntő, ezzel a vereséggel így messze került. Nem a Hali kezében lesz a saját sorsa már, mert a győriek 5 ponttal vezetnek a tabellán. Továbbra is küzdeni fognak a fiúk, és csináltak már „csodát” Szombathelyen a futsalosok, ami megismétlődhet! Hajrá Hali!

Gólszerzők: Öreglaki Norbert, Horváth Péter

 

A Haladás felvállalta a nyílt játékot, nekiesett ellenfelének – a zöld-fehér szurkolók is tették a dolgukat, szinte hazai pályát teremtettek. És jöttek is a szombathelyi helyzetek. A Győr kőkeményen futballozott, amit engedtek a játékvezetők. A percek múlásával aztán rendezte sorait az ETO, ekkor már mindkét kapu előtt adódtak helyzetek. Michelt bokasérülés miatt korán elvesztette a Haladás. Az átlövésekkel próbálkozó házigazda egy bedobás után, egy figura végén megszerezte a vezetést (1-0). A gól feldobta a győrieket, támadásban maradtak. De a Haladás kontráiban ott rejlett a veszély. Ám mielőtt sikerült volna egyenlíteni, egy eladott labdát büntetett góllal az ETO (2-0). Sőt, gyorsan megszületett a harmadik hazai gól – amihez ismét egy hátul eladott labda kellett (3-0). Vészkapussal próbálta visszahozni a reményeit a Haladás, de a szünetig már nem változott az eredmény.

Fordulás után is erőltette a vészkapus játékot a HVSE, küzdött becsülettel, de kapkodott, sokat hibázott. Egy ordító hiba előzte meg a negyedik győri gólt is – a kapus és a védő nem értette meg egymást (4-0). Kezdett szétesni a szombathelyiek játéka, könnyedén került helyzetbe az ETO. Akart, hajtott a Haladás is, de semmi nem akart összejönni. Az ellenfélnek viszont minden sikerült, az ötödik hazai gólt a saját hatosról emelték be az üres szombathelyi kapuba (5-0). Eldőlt a mérkőzés. A folytatásban már csak a különbség mértéke volt kérdéses. A vészkapus Öreglaki közelről szépített. Az ETO légiósa, Constantino megszerezte negyedik gólját is (kéz segítségével), amire Horváth Péter válaszolt (6-2). Dróth kapufája kifelé pattant. Constantino újabb üreskapus gólt szerzett – ezzel tett pontot a meccs végére.
A pontosabban, gyorsabban, keményebben játszó ETO megérdemelten nyert.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor
Vissza az előző oldalra!
Kútház Haladás VSE Futsal - Magyar