Elérhetőségek

Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon:
+36-94/314-966
E-mail:
futsalhaladas@gmail.com


Felnőtt csapat: Hírek

5 válogatottunk van

2020.11.09.

5 válogatottunk van

Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar futsal-válogatott a hét elején két alkalommal is összeméri tudását az ukrán nemzeti csapattal. Turzó József szövetségi kapitány ezúttal is öt Hali-játékost hívott be a keretébe.

A mérkőzések előtt Vas Ádámot kérdeztük!

- Igen vártuk már ezt a két meccset, mivel hosszú hónapok óta nem léphettünk címeres mezben pályára. Mindenkiben óriási bizonyítási vágy munkálkodik, mert senki sem szeretne kimaradni az Eb-selejtezőkön szereplő keretből. Bár többen nem tudtak most eljönni Debrecenben, így is erős csapattal várjuk azokat az ukránokat, akik ellen csak 100 százalékos teljesítményt nyújtva lehet esélyünk. Sok videót láttunk róluk, szeretnénk olyan mérkőzéseket játszani velük, mint az oroszok ellen. Sajnos nézők nem lehetnek a csarnokban, de a televíziónak hála sokan láthatják a meccseket. Alaposan átbeszéltük a taktikát, tudjuk, hogy mivel lehet legyőzni az ukránokat. Most már csak meg kellene valósítani az elképzeléseket – fogalmazott Vas Ádám a hétfői mérkőzés reggelén.

Az ukránok ellen hétfőn 19.00, míg kedden 12.30 órakor lép pályára válogatottunk a debreceni Főnix Csarnokban. Mindkét derbit élőben közvetíti az M4 Sportcsatorna.
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Futsal - Magyar