Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

1 hétig szünetel az Nb I-es futsal bajnokság

2017.12.04.

1 hétig szünetel az Nb I-es futsal bajnokság

A futsal válogatottnál összetartás van, ami még a héten is tart, így egy hetes szünet van az NB I-es bajnokságban. Két barátságos meccset is játszik a nemzeti csapatunk, Franciaországgal. Most a keretben nem lesz játékos a vasi csapatunkból. Hétfőn a Haladás sem lép pályára, a legközelebbi mérkőzése a szombathelyieknek Győrben lesz a címvédő ellen december 11-én. 

 
A magyar válogatott december 5-én 18.00 órakor, majd december 6-án 16.00 órakor Miskolcon, a Generali Arénában mérkőzik meg az Eb-résztvevő francia válogatottal.

A magyar futsalválogatott a szeptemberi selejtezős rájátszásban összesítésben egy góllal alulmaradt a lengyelekkel szemben, így nem lesz ott a január végén kezdődő szlovéniai Európa-bajnokságon. December 5-i és 6-i ellenfele, a francia válogatott ugyanakkor története során első alkalommal kvalifikálta magát Eb-re, miután a pótselejtezőben legyőzte az esélyesebbnek tartott horvát csapatot. Sito Rivera szövetségi kapitány a novemberi, svédországi felkészülési mérkőzéseinken, már a távolabbi jövőre is gondolva, fiatal válogatottat állított ki, és a franciák ellen is többen megmutathatják a tudásukat azon játékosok közül, akik korábban nem voltak tagjai a szűk keretnek. Elutazik a csapattal Miskolcra az UEFA Futsal Cup küzdelmeiben nagy bravúrt végrehajtó, a kontinens négy legjobb csapata közé bejutott ETO három játékosa is, két légiósunk, Dróth Zoltán és Harnisch Ákos azonban nem tud hazajönni az évzáró mérkőzésekre.

A magyar válogatott évzáró dupla-meccse közül az első egyben egy búcsúmérkőzés is lesz, ezen a találkozón lép pályára utoljára a nemzeti csapatban a 113-szoros válogatott Németh Péter, aki 36 évesen búcsúzik az együttestől. A Dunaújváros játékosa a december 5-i első meccsen (amelyet az M4 Sport élőben közvetít) még pályára lép, másnap már nélküle szerepel Sito Rivera együttese.

- Folytatjuk a svédek elleni mérkőzéseken látványosan meginduló fiatalítási folyamatot, ismét megadjuk a lehetőséget több fiatalnak, hogy bizonyítsák, helyük van a keretben - mondta az mlsz.hu-nak Sitor Rivera a közelgő mérkőzésekről. - A franciák kiváló képességű játékosokkal, remek csapattal rendelkeznek, ezt bizonyították a horvátok legyőzésével is. Mi a januári Visegrádi Négyek Tornájára is készülünk, mert hazai pályán szeretnénk megvédeni tavaly szerzett címünket. December 1-től Miskolcon készülünk, a franciák elleni mérkőzéseket hat edzés előzi meg, bízom benne, hogy a felkészülés végére megfelelő állapotba kerül a keret minden tagja.

A miskolci mérkőzésekre ingyenes a belépés.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Alasztics Marcell (Rába ETO)
Mezei Dávid (MVFC-Berettyóújfalu)

Mezőnyjátékosok:

Trencsényi János (MVFC-Berettyóújfalu)
Gál István (MVFC-Berettyóújfalu)
Szabó Péter (MVFC-Berettyóújfalu) 
Németh Péter (Dunaferr DUE Renalpin FC)
Fridrich Dávid (Dunaferr DUE Renalpin FC)
Horváth Norbert (Dunaferr DUE Renalpin FC)
Birinyi Balázs (FTC Futsal-Fisher Klíma)
Andorka Kristóf (FTC Futsal-Fisher Klíma)
Nagy Imre (Nyírgyulaj KSE)
Dávid Richárd (Rába ETO)
Klacsák Bence (Rába ETO)
Sánta János (Nyírgyulaj KSE)
Tatai József (FC Veszprém)
Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar