Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Utánpótlás: Hírek

U20-as játékosunk nem csak a futsalban jeleskedik

2017.06.01.

Fodor Levente az U20-as csapatunkban futsalozik. A futsal mellett régóta foglalkozik a freestyle-lal. Komolyabban 3-4 hónapja. Most lehetősége nyílt, hogy megmutassa tudását nagy közönségnek is, mert Szombathelyen rendezték meg Magyarország legnagyobb gyereknapját, amire a szervezők egy „Ki mit tud”-ot is rendeztek. Ezen lépett fel freestyle bemutatójával Levi, ami nagy sikert ért el a nézőknél!

Idén Szombathelyen rendezték meg Magyarország legnagyobb gyereknapját, amire nemcsak színes programokkal és gasztro különlegességekkel készültek a szervezők, hanem a gyerekek lehetőséget kaptak arra is, hogy a színpadon megmutathassák, mennyire tehetségesek. A zsűriben köszönthettük Hende Csaba, országgyűlési képviselőt; Szabó Tibort, a Weöres Sándor Színház színészét; Gál Sándort, a szombathelyi ŐrvidékHáz igazgatóját, valamint Necz Istvánt, a Gastro Trio oszlopos tagját.

Fodor Levente beszélt röviden a freestyle-ról és a futsalról:

„A futsal mellett szuper kiegészítő sport a freestyle. Nagy technikai felkészültséget igényel. Ez rengeteg belefektetett órával, gyakorlással jár. Szinte mindennap gyakorlok, hogy sikerüljenek a trükkök. Sajnos, most bármennyire szeretnék komolyabban foglalkozni a futsallal és a freestyle-al is, ez nagyon nehéz, mert érettségire kell készülnöm. A szombathelyi ki mit tud egy szuper lehetőség volt számomra, hogy megmutassam az eddig elsajátított tudásomat. A bemutató nagy lendületet, inspirációt adott, hogy folytassam a sok gyakorlást, mert a nézőknek nagyon tetszett az előadásom és jó visszajelzések érkeztek. Remélem, hogy a futsal góljaim mellett freestyle videóimmal is szórakoztathatom az érdeklődőket, szurkolókat!”

forrás: frisss.hu


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar