Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Utánpótlás: Hírek

U17-es Futsal bajnokság 2016/2017 – Ezüstérmes a Haladás

2017.06.05.

Elődöntő: Swietelsky-Haladás VSE U17 – Berettyóújfalu U17 7:2

Döntő: Swietelsky-Haladás VSE U17 – Rába ETO U17 3:5

 

A hétvégén került megrendezésre a 2016/2017-es szezon U17-es bajnokságának négyes döntője. Csapatunk az alapszakasz Nyugati csoportjában a 2. helyezést érte el, így jutott be a Final Fourba, amit Üllőn rendeztek. A fiataljaink ellenfele a Keleti csoportot megnyerő Berettyóújfalu, volt. A másik ágon az Aramis és az ETO gárdája találkozott egymással.

Az elődöntőben a Hali fiataljai nagyszerű mérkőzést játszottak. Végig koncentráltan, magabiztosan futsaloztak és megérdemelt győzelmet arattak! Majd az ETO csapatával következhetett másnap a döntő. A fiúk nagyot küzdöttek, de sajnos nem sikerült a győzelem. Csupán 2 góllal maradtak alul.

Így, a 2016/2017-es U17-es futsal bajnokságban egy szépen csillogó ezüstérmet szereztek a Hali fiataljai! Nagyon szép teljesítmény ez! Gratulálunk az egész éves jó teljesítményhez és a mai EZÜSTÉREMHEZ! Hajrá Hali!

Elődöntő:

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Berettyóújfalu U17 7:2

Gólszerzők:

  • Tóth Máté 2
  • Nagy Kevin 2
  • Gyenese Ádám 2
  • Mód Bendegúz

Fantasztikusan kezdték a gyerekeink az elődöntőt. A 10. perc után már 3:0 állt az eredményjelzőn. Először Nagy Kevin góljának örülhettünk, majd Tóth Máté növelte az előnyünket. Egy kapusról kipattanó labdánál eszmélt a leggyorsabban a Hali játékosa. Az ellenfél még fel sem kelt a pofonokból, máris jött a következő Hali gól. A Mezei játékosa eladta a labdát, amire Tóth Máté csapott le a leghamarabb, de hátulról felrúgta egy ellenfél játékos, aki így a kiállítás sorsára jutott. A szabadrúgásból Mód Bendegúz növelte az előnyünket! Megnyugtató,3 gólos előnyben játszhattak a mieink. Az ellenfélnek kockázatnia kellett és kockáztatott is. Levitte a kapusát a Mezei. Így próbáltak visszajönni a mérkőzésbe! A Hali nagyszerűen védekezett, ha pedig egy kis hiba is csúszott a védekezésbe, ott volt a kapuban Homlok Levente és kisegítette társait! A jól védekező csapatunk újabb gólt tudod szerezni egy szép kontra végén. Tóth Máté volt ismét eredményes. Az első félidő slusszpoénját Gyenese Ádám szolgáltatta, aki labda szerzés után az üres kapuba passzolta a játékszert, kialakítva így az első félidei eredményét! 5:0-val fordultak a csapatpk.

A második félidőben a Mezei csapat szerezte az első gólt, de a csapatunkat a mai nap nem lehetett kizökkenteni. Nagy Kevin szerezte meg 2. gólját. Így ismét 5 gólos előny birtokában játszhattak a fiúk. A mérkőzést végig a Haladás irányította. A fiúk szép, formás akciókat vezettek és védekezésben is tették a dolgukat. Gyenese Ádám 2. góljával pedig végleg lezártak a kérdést a fiúk. Ezzel eldőlt, hogy melyik csapat jut be először a döntőbe! A mérkőzés vége felé még egy 6 méterest kapott az elllenfél, amit értékesítettek is, de ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő! A Haladás megérdemelten jutott be a döntőbe, mivel a játék minden elemében felülmúlta a Berettyóújfalu csapatát!

Vidák Balázs edzői értékelése:

„Gratulálok a srácoknak, nagy tettet hajtottak végre. Végig hittek a győzelemben, egymásért küzdve, megérdemelten nyertünk!”


Döntő:

Swietelsky-Haladás VSE U17 – Rába ETO U17 3:5

Gólszerzők:

  • Mód Bendegúz 2
  • Mercs László

Elérkezett a várva várt mérkőzés a BAJNOKI DÖNTŐ! A csapatok már jól ismerik egymást, hiszen mindkét együttes a Nyugati csoportban szerepelt és 4x is megmérkőztek egymással! Az ETO csapata kezdte meg jobban a mérkőzést. Egy szögletvariáció után találtak a kapuba. A kezdeti megilletődöttség után felébredtek a fiaink és elkezdték azt csinálni, amit tudnak. Sajnos a helyzetkihasználással volt a legnagyobb gondjuk a mai nap, mivel ez első félidőben, érintetlen maradt a győri kapu. Pedig bőven volt lehetősége a fiúknak, hogy ez ne így legyen. Az ETO pedig 3x is megzörgette a Hali hálóját! Így 3:0-s ETO vezetéssel mentek a csapatok a szünetre.
A második félidőben is helyzettel kezdte a szombathelyi csapat a félidőt, de sajnos ismételten kihagyták azt, az ellenfél pedig a következő támadásával szinte lezárta a mérkőzést! A hátralévő 10 percben már csak a becsületükért küzdtek a fiaink. Amit a fiúk az utolsó 10 percben nyújtottak az egészen fantasztikusra sikeredett, mint ahogy az egész év is! Sikerült 3 gólt is szerezniük, bár a győzelem nem jött össze, csak dicséret illeti a CSAPATUNK, mivel az ország 2. legjobb csapata a miénk az UI17-es korosztályban!
Az ezüstérem most még fájó emlék, mert mindenki győzni szeretett volna, de idővel nagyon szép lesz vissza gondolni erre a 2. helyre!

Vidák Balázs edzői értékelése:

„Nagyszerű szezonon vagyunk túl. A befektetett munka meghozta a gyümölcsét. Jövőre szeretnénk visszatérni ide, és azon leszünk, hogy fényesebb éremmel távozzunk majd!”
 

Swietelsky-Haladás VSE U17-es ezüstérmes csapata:

Homlok Levente, Papp Krisztián, Standi Róbert, Gyimesi Soma, Gyenese Ádám, Tóth Máté, Mód Bendegúz, Nagy Kevin, Leidli Áron, Vörös Gábor, Szabó Balázs, Mercs László, Gerencsér Antal, Bazsó Ádám, Szakasics Balázs, Tóth Csaba, Pék Krisztofer

 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar