Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Utánpótlás: Hírek

Országos Futsal Középdöntők

2017.05.01.

Három korosztályunk (U11, U13, U15) jutott be az országos futsal bajnokság 16 legjobb csapata közé, a középdöntőkbe. Lipóton rendezték hétvégén ezeket a tornákat. Sajnos innen már egyik csapatunknak sem sikerült a továbbjutás. Ennek ellenére jól küzdöttek a fiataljaink! Hajrá Hali!

U11

   Haladás – Balatonalmádi   3:4

   Haladás – Tatai AC   5:2

   Haladás – ETO   0:2

Gólszerzők:

  • Hende Máté 3
  • Somfalvi Bence 3
  • Böröcz Marcell
  • Vajda Dávid

Horváth Péter, Vidák Balázs értékelése:

„Sajnos nem sikerült a továbbjutás. Csalódottak vagyunk, mert ismerve a gyerekek képességét, úgy éreztük, hogy tovább kell jutnunk. A Balatonalmádi csapatával harcoltunk a továbbjutást érő 2. helyért. Sajnos azon a találkozón sok helyzetünk volt, amik kimaradtak, így nem sikerült nyernünk, hiába játszottunk jobban. A gyerekek a tornán végig küzdöttek, mindent megtettek, ma ez ennyire volt elég. A hozzáállással nem volt probléma. Edzünk és tanulunk tovább!”

 

U11-es csapat

U13

   Haladás – Sárisáp   1:1

   Haladás – ETO   1:4

   Haladás – Veszprém   1:4

Gólszerzők:

  • Varga Dániel
  • Vincze Bálint
  • Lökkös Gergő

Horváth Péter értékelése:

„A tornán sokkal többet vártam a gyerekektől. Ennél sokkal töbre képesek, mint ami a mai napon látszott. Az első mérkőzésen azt a játékot mutatták a gyerekek, amire képesek. és amit az edzésen is látok. Ezen a mérkőzésen is voltak hibák, de jól játszottak. Sokat birtokoltuk a labdát, támadtunk, alakítottunk ki helyzeteket. A kapu előtt voltunk gyengébbek és nem sikerült betalálni, de összességében jól működtek a tanult dolgok. A másik két találkozón ez már csak mérkőzés közben percekig volt látható. A mérkőzések nagy részében nem figyeltek, olyan hibákat követtek el amiket már edzésen sem. Nem sikerült a továbbjutás. Csalódott vagyok mert ennél sokkal jobb játékra képesek a gyerekek és edzéseken is mást mutatnak.”

U15

   Haladás – ETO   1:7

   Haladás – Veszprém   3:3

Gólszerzők:

  • Hernáth Attila 4

Sziffer András értékelése:

„Az U15-ös Lipóton megrendezett Megyei középdöntő első mérkőzésen, azzal a Veszprém csapatával találkoztak a fiataljaink, akikkel a csoport mérkőzések folyamán kétszer is játszottak, így tudták, hogy jó fizikumú, gyors, és technikás az ellenfél, így nem számíthattak könnyű mérkőzésre. Ennek megfelelően kezdődött a mérkőzés, a Veszprém elhúzott a mérkőzés elején 2-0-ra, amitől felébredtek a srácok, és még a szünetben sikerült szépíteni, ami ismét nyílttá tette a mérkőzést. A második félidő derekán a szórványos kontrák egyikéből egyenlített csapatunk. Ezután keményedett a mérkőzés, mind két csapat nyerni szeretett volna, amihez a veszprémiek kerültek közelebb, mert harmadszorra is betaláltak. Már úgy tűnt, hogy elúszik a mérkőzés, amikor elöl egy sikeres párharc után, a középre bejátszott labdát sikerült a kapuba juttatni. Ezután az eredmény már nem változott így maradt a döntetlen.(3:3)

A második mérkőzés, a toronymagasan favoritnak tekinthető ETO ellen, rövid 10’- es pihenőt követően került sorra. Sajnos az első mérkőzés felemésztette a játékosok erejét, így nem tudták megismételni a Veszprém elleni teljesítményüket, így az ETO teljesen megérdemelten nyert. (7:1)

A három csapat körmérkőzéséből csak az első (ETO) jutott tovább.

Minden játékos dicséretet érdemel a tornán nyújtott teljesítményéért!"


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar