Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Utánpótlás: Hírek

Hétvégén vereségek születtek a legnagyobbaknál

2017.01.25.

Vereséget szenvedtek az U17-es és U20-as fiataljaink a korosztályos UP bajnokságokban. Ennek ellenére az U17-es csapat magabiztosan áll a tabella 2. helyén, és már biztos, hogy Final Fourba kerül. Sajnos az U20-asok nem állnak túl jól, ők jelenleg a 4. pozíciót foglalják el, és már nincs esélyük az első két hely egyikére sem, így nem jutnak be a Final Fourba! 

U17

Rába ETO U17 – Swietelsky-Haladás VSE U17   4:0

Győrben játszotta soron következő bajnoki mérkőzését az U17-es csapatunk! A bajnokság első két helyezettje csapott össze, így egy jó mérkőzésre volt kilátás! A gyerekeink nagyon jól kezdték a meccset, de sajnos 2 buta hiba miatt hátrányba került, és sajnos innen már nem tudott vissza jönni a mérkőzésbe!
Egy jó csapat ellen szenvedtek vereséget, de ha egy picit jobban koncentrálnak a fiúk a befejezéseknél, akkor több keresni valójuk is lehetett volna!

Vidák Balázs:

„Sajnos egyéni hibák után kaptuk a gólokat, utána már az ETO játszhatta a saját játékát, és ma sajnos megérdemelten nyert! Dolgozunk tovább!”

U20

Rába ETO U20 – Swietelsky-Haladás VSE U20   6:4

Gólszerzők:

  • Sipos Gergő
  • Kajáry Dominik
  • Nagy Martin 
  • Kalló Péter

Halmos Máté:

„A mérkőzés terveink szerint kezdődött. Egy biztonsági játékból, gyors kontrákat vezetve megszereztük a vezetést. Akár több gólt is szerezhettünk volna, de kimaradtak a helyzeteink... A Győr főként átlövésekkel próbálkozott, melyek vagy elkerülték a kapunkat, vagy kapusunk hárítani tudott. Bár úgy tűnt, hogy ez működni fog, mégis gólokat szerzett a Győr, esetenként szerencsés találatokat, melyért tettek is. Változtatnunk kellett a taktikánkon így letámadtuk őket. Több labdát szereztünk az ellenfél térfelén és bár sikerült gólt szereznünk, nem sikerült vezetni. A mérkőzés vége előtt 7-8 perccel 5 a 4-es játékra váltottunk. Ebből szinte azonnal gólt lőttünk, de sajnos kaptunk is. Így nem sikerült elhoznunk a 3pontot. Az u20-as bajnoksághoz képest kiemelkedő ritmusú, fizikálisan és taktikailag is magas színvonalú mérkőzést játszottunk, melyen ugyan nem nyertünk, de sokat tanultunk belőle. Gratulálok a csapatomnak a hozzáállásért! Hajrá Hali!”

Az U20-as csapatunk

 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar