Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Véget ért a 2016/2017-es NB I-es Futsal Bajnokság

2017.06.12.

A Swietelsky-Haladás VSE futsal csapata a 6. helyen végzett az idei szezonban! Emelett pedig begyűjtött egy Magyar Kupa ezüstérmet.

A 2016/2017-es szezon a Hali a számára eléggé felemásra sikerült. A bajnokságban „csak” a 6. helyet sikerült megszerezni az zöld fehéreknek. Rosszul indult az év, de egy nagyon jó győzelmi sorozattal, javított és felsőházba jutott a csapat. Majd a rájátszásban ismét egy hosszú, rossz széria következett és már a 6. helynél nem volt lehetőség feljebb jutni, de mégis szép két győzelemmel búcsúztak a fiúk a bajnokság végén. Ennek ellenére ismét alkotott nagyot is a szombathelyi gárda és beszélhetünk sikerekről az évben. A Magyar Kupában ezüstérmet szerzett! Saját nevelésű fiatalokat építettek be a csapatba, akik a közeljövőben alapemberekké léphetnek majd elő! Így a nem várt 6. hely ellenére is látszik a fejlődés! Jövőre ennél sikeresebb évet! Hajrá Hali!

A 2016/2017-es NB I-es futsal szezon rosszul indult a csapat számára. A sikertelen szezonkezdés után voltak személyi változások a csapatnál. Voltak távozók és volt érkező játékos is félévkor! Németh Péter érkezett vissza Szombathelyre. Rácz Bence távozott a csapattól. A kapusposzton is volt változás. Tyukász Péter helyett egy helyi kötődésű játékos, Sásdi Bálint érkezett. Edzőváltás is történt a csapatnál. Lódi Tamás helyét Turzó József vette át.

Turzó József vezetőedző

 

A 2017-es év nagyon jól indult a szombathelyiek számára. Helyrerázódott a csapat, a régi jó formáját mutatja a Haladás. Nagy győzelmeket aratva, bejutottak a felsőházi rájátszásba.

Alapszakasz tabella Felsőházi rájátszás kezdete a hozott pontokkal az alapszakasz után

 

A Magyar Kupában ezüstérmet szerzett a csapat. A döntőben megszorongatta a címvédő győri csapatot is.

 

A felsőházi rájátszásba a 6. helyen jutott be a vasi alakulat. Sajnos, itt már előbbre lépni nem tudtak a szombathelyiek. Sok vereség csúszott be a rájátszás elején. Így a bajnokság legvégére már más nem maradt, mint csak a szép búcsú. Ez meglett, mert egy meglepetésgyőzelmet arattak a fiúk Dunaújvárosban és a szezonzáró hazai meccsen kiszolgálták a közönséget és szép győzelmet arattak a Veszprém ellen.

 

Jövőre egy sikeresebb szezonért szorítunk a Haladásnak! Hajrá Hali! 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar