Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:



Felnőtt csapat: Hírek

Tóth Máté – U17-es válogatott

2017.05.26.

Egy utánpótlás Haladás futsal játékos, Tóth Máté, ismét válogatott meghívót kapott és részt vett a nemzeti U17-es korosztályos csapattal a 4 napos portugáliai túrán. A csapat két edzőmérkőzést játszott Portugáliával. Sajnos, mind a két találkozón a hazaiak nyertek, de a fejlődés szempontjából jó volt a 4 napos összetartás és a két mérkőzés! Gratulálunk Tóth Máténak a válogatottsághoz! Csak így tovább!

 

Tóth Máté egy saját nevelésű játékos. Az elsők között volt, aki elkezdte a futsalt Szombathelyen. Az U13-as korosztályos csapatban kezdte meg a futsal pályafutását, 2012-ben. Végigjárta az utánpótlás korosztályokat. Jelenleg az U17-es csapatunkban játszik, de már a felnőtt csapattal is edz, és bemutatkozhatott az NB I-es bajnokságban is. Már több ízben meghívót kapott az U17-es válogatottba. Büszkék vagyunk a saját nevelésű fiatal tehetségünkre! Hajrá Máté! Hajrá Hali!

Most 4 napos összetartáson volt az U17-es futsal válogatott, Portugáliában, Lisszabonban. Ez idő alatt két edzőmérkőzést játszottak a fiatalok.

Portugália U17 – Magyarország U17   6:0

Portugália U17 – Magyarország U17   6:1

Tóth Mátéval beszélgettünk a portugáliai élményeiről. Az élménybeszámolója:

 

"Először is nagyon örülök az újabb meghívónak. Ez azt mutatja, hogy jó irányba haladok, megéri a sok edzés.

Az összetartás 4 napos volt.

  • Szombaton találkoztunk Pesten. Ez a nap az edzésekről, videózásról szólt. A felkészülésről a portugálok ellen.  
  • Vasárnap egész nap utaztunk, reptéren és repülőn töltöttük el az időt. Persze nem maradhatott el ezen a napon sem a készülés. Videóztunk először Magyarországon, az indulás előtt, majd Lisszabonban, már a szálláson is.
  • A hétfői napot a reggeli után máris edzéssel kezdtük. A csarnokban edzhettünk, ahol a mérkőzéseket is játszottuk. Majd a fizikai terhelés után ismét a videózásé volt a főszerep. Aztán délután városnézéssel kapcsolódtunk ki. Ellátogattunk a Benfica stadionjába, ahol Fehér Miklós játszott. Láttuk az ő szobrát, a mezét, amiben utoljára játszott… Jó élmény volt. Majd a kulturálódás, kikapcsolódás után megint a munka került előtérbe. Videózás és edzés volt a program.
A Benfica Stadionban készített képeim - jó élménnyel gazdagodtam
  • A keddi napon meccs előtt még videóztunk. A mérkőzés délután volt. Sajnos, ez nem sikerült valami fényesen, de ennek ellenére jó tapasztalatokkal gazdagodtam.
  • A szerdai mérkőzés sem sikerült jobban, mint a keddi. A Portugál válogatott erős csapat volt, jó játékosokkal. Fejlődés szempontjából jó volt a találkozó. Aztán a hazaúttal telt a nap további része. Éjjel érkeztünk meg Pestre.

Nagyon jól éreztem magam ismét a válogatottban. Új ismeretségeket tudok kötni. Nagyban hozzájárul a fejlődésemhez, amit pályán tudok majd kamatoztatni. Természetesen a Halinál, elsősorban az U17-ben, mert a csapatommal a Final Fourra készülünk és szeretnék ott jó teljesítményt nyújtani és a vezéregyénisége lenni a csapatnak. Az itt szerzett tudás hozzájárul, hogy a felnőtteknél is jobb teljesítményt nyújtsak edzésről edzésre és elérjem a célom, hogy a felnőtt csapat meghatározó tagja legyek! "






Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar