Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Szponzori szerződés!

2017.04.11.

Fényes jövőkép az utánpótlás futballnak és a futsalnak!!

Százmillió forint az utánpótlás labdarúgás és a futsal támogatására

A Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a Haladás VSE együttműködése értelmében a névadó szponzor százmillió forinttal támogatja 2017-ben a zöld-fehér klub futsalosait és fiatal labdarúgóit. 

Ismeretes, hogy a HVSE elnöksége döntése értelmében a közelmúltban egyesült a futsal és az utánpótlás labdarúgó szakosztály. Az általános trendet követve ezzel több lehetőséget tudnak biztosítani a gyerekek számára és a sportágak is átjárhatóvá váltak. Az együttműködéssel beépítették a kispályás labdarúgás technikai elemeit a nagypályás játékba.

Swietelsky és a Haladás

A Swietelsky Vasúttechnika Kft. és a Haladás VSE vezetői április 10-én állapodtak meg és írtak alá támagatói szerződést Budapesten, a cég Dombóvári úti székházában. A kontraktus aláírásakor Völgyesi Zsolt Károly, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az általa vezetett jövőt építő cég az infrastruktúra-fejlesztés mellett kötelességének érzi a társadalmi szerepvállalás erősítését is.

Vas megyei székhellyel bíró cégként, a társadalmi szerepvállalás erősítésének részeként a logikusnak tartjuk a vidéki sportélet, azon belül is a HVSE támogatását. Miután cégünk székhelyén, Celldömölkön már az asztalitenisz, a labdarúgás, a kézilabda és a sakk szakosztályt is támogatjuk, sikerült meggyőznünk a tulajdonosokat arról, hogy a szombathelyi klubbal is folytassuk az eddig is eredményes együttműködést – fogalmazott Völgyesi Zsolt Károly, aki azt reméli, hogy a támogatott szakosztály és a sportolók még jobban teljesíthetnek az élsportban, majd azt is hozzátette, hogy a kontraktus 2018-os folytatása is valósággá válhat.

A szerződés aláírása után Homlok Zsolt HVSE elnök, a cég korábbi vezetője weboldalunknak elmondta, hogy a közös munka, a támogatás folytatása a cél.

A Switelsky csoport 2013 óta tölt be nagyon fontos támogatási pozíciót a HVSE életében. A támogatás eddig is sikeres volt, hiszen több értékes bajnoki- és Magyar Kupa-helyezéssel gazdagodott már a klub, illetve a szakosztály. Történelmi eseménynek értékelem, hogy a szakmai munkát támogatási szerződéssel stabilizáljuk, és ezek a stabil lábak adnak majd lehetőséget a további fejlesztésekre is. A támogatás folytatása a klubba vetett bizalmat igazolja és biztosítja a közös jövőt, de lehetőséget ad az egyőttműködés folytatására is – hangsúlyozta a zöld-fehér klub elnöke.

  

További fejlesztések

Horváth Norbert, a HVSE ügyvezetője miután megköszönte a támogatást, az edzők szakértelmét és hozzáállását dicsérte, majad arról beszélt a szerződés aláírásakor, hogy a Tao-s támogatásból élő- és műfüves pályát is felépítenek a Kondics utcai pályán a futsalosok és az utánpótlás labdarúgók részére. Hozzátette: ez az együttműködés sikerre itéltetett.

Bokor Zsolt szakosztályelnök miután szintén megköszönte a kitüntetett szponzorációt, aláhúzta, hogy a szakosztály egyre bővül.

A teremfoci és az utánpótlás labdarúgás összevonásával már jóval több a feladat. A támogatásnak köszönhetően az elkezdett munkát nem kell abbahagyni, hanem olyan lendülettel lehet folytatni, amilyennel azt elkezdték. Közel 250 gyermek sportol nap, mint nap utánpótlás csapatainkban, illetve az NB I-es első osztályú futsal csapatunkban – tette hozzá Bokor Zsolt.

A HVSE labdarúgó szakosztálya működési költségeinek fedezetére 2x50 millió forintot  biztosít a Swietelsky Vasúttechnika Kft. A támogatás 2017-re vonatkozik, a szerződés 2018-ra is meghosszabbítható.

forrás: frisss.hu


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar