Elérhetőségek

Swietelsky-Haladás VSE Futsal

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3
Telefon: +36-94/314-966
E-mail:
Toborzás

Toborzás

U 11 korosztály: 2006 után született gyerekek

U 13 korosztály: 2005-ben, 2004-ben született gyerekek

U 15 korosztály: 2003-ben, 2002-ben született gyerekek

U 17 korosztály: 2001-ben, 2000-ben született gyerekek

U 20 korosztály: 1999-ben, 1997-ben született gyerekek

"Ha ki szeretnéd magad próbálni a futsalban, ha szeretnél többet tanulni a speciális teremlabdarúgásról, ha csiszolni szeretnéd a technikád, vagy csak egyszerűen érdeklődsz a labdarúgás e különleges élményeket nyújtó, látványos ágához, a futsalhoz, itt a helyed!"

Várjuk a jövőbeli futsal-játékosok jelentkezését, Anyukák Apukák kérdéseit!

Pálmay Tamás, futsal utánpótlás vezető
Tel: +36 20 280 3773
Email:Felnőtt csapat: Hírek

Szoros meccs a bajnok ellen

2017.05.30.

A felsőházi rájátszásban tétnélküli találkozót játszott egymással a Hali és a Győr. A vendégek már az előző fordulóban bajnoki címet ünnepelhettek, a szombathelyiek már nem léphetnek feljebb a 6. pozícióból. Ennek ellenére nagyon küzdelmes, jó iramú, helyzetekben és gólokban gazdag találkozót játszottak egymással a csapatok. A vasiak nagyot harcoltak, hogy végre meglegyen az első győzelem a felsőházban, de sajnos ez csak arra volt elég, hogy a végéig szoros legyen a mérkőzés és megszorongassák a bajnokot. Így meglepetés nem született, 1 góllal jobbnak bizonyult az ETO! Megérdemelt vastaps búcsúztatta a hazaiakat a meccs után!

Gólszerzők: Halmos Máté, Tóth Máté, Németh Erik, Horváth Péter

A mérkőznek nagy pozitívuma az is, hogy a saját nevelésű 17 éves játékosunk, Tóth Máté, több lehetőséget kapott a találkozón, amivel élt is, jól játszott. Megszerezte élete első NB I-es gólját! Gratulálunk neki! Csak így tovább!

Gyurcsányi Zsolt és Hajmási Milán eltiltás, Hegyesi Zsolt sérülés miatt hiányzott a szombathelyiektől - sok fiatal került be a hazai keretbe.

A Győr nem vette könnyedén a meccset, nagy lendülette nyitott. De a Haladás fegyelmezetten futballozott. Ennek ellenére korán vezetéshez jutott a vendég. Jól játszott, jól küzdött a Haladás, akadt helyzete is. Ám a Győr könyörtelenebb volt kapu előtt, gólokkal büntette a hibákat (8. perc: 0-2). Igaz, a játékvezetők tisztelték a bajnokot, két erősen büntetőgyanús helyzetnél is néma maradt a sípjuk. Óriási helyzeteket totojázott el a HVSE, de Tóth Máté gondoskodott arról, hogy ne mehessen nyugodtan szünetre az ETO - első gólját jegyezte az NB I-ben a saját nevelésű játékos.

Fordulás után sem vettek vissza az iramból a felek. A Győr igyekezett gyorsan eldönteni a mecset. Növelte is az előnyét, de Németh Erik szorosan tartotta az eredményt (25. perc: 2-3). Nem adta fel a Haladás. Olyannyira nem, hogy átvette az irányítást. Aztán a Győr rákapcsolt, betalált egy kontrából, majd egy hátul eladott labdát is gólra váltott (30. perc: 2-5). Érezhetően eldőlt a meccs. Egyre többet hibázott a Haladás, egyre magabiztosabb volt az ETO. Mégis a szépítés összejött a hazaiaknak. Aztán a szombathelyiek a közvetlen hajrában nagy rohamokat nyitottak, és negyedszer is sikerült bevenni a győri kaput! Maradt - roppant izgalmas - 40 másodperc. Az egyenlítés nem jött össze, de óriási vastapsot kapott a közönségtől a HVSE.

forrás: vaol.hu - Tóth Gábor

A teljes mérkőzés megtekinthető itt:

 

 


Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Swietelsky-Haladás VSE Futsal - Magyar